• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 586

Call of Duty Black Ops 4 me deri në 60?

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Në historinë e serialit, kjo do të jetë hera e parë që shfaqet modaliteti Beteja Mbretërore.

Call of Duty Black Ops II Beteja Royale 1 740x402

Pas shfaqjes së Battle Royal, çështja lind menjëherë; në të njëjtën kohë sa lojtarë do të jenë në gjendje të sfidojnë njëri-tjetrin në Call of Duty të ri? Bazuar në një screenshot të rrjedhur duket se kjo vlerë është relativisht e ulët në krahasim me zgjidhjet konkurruese, numri maksimal i lojtarëve ka të ngjarë të jetë 60 - konfirmimi zyrtar padyshim që nuk është gjë, prandaj edhe mund të ndryshojë.

Black Ops 4 BR

Sipas raportit të parë, Call Of Duty Black Ops 4 që portretizon Battle.net është një performancë e shkëlqyer, por loja gjithashtu ka drejtuar FOV (Field of View) në modalitetin 120 - kjo nuk është vetëm një version PC, PS4 Pro-ra gjithashtu.

Pjesa e re e COD nuk do të jetë e habitshme këtë herë në tetor, por do të jetë gjithashtu në dispozicion në PlayStation 4 dhe Xbox One consoles pranë PC.

Burimi: wccftech.com