• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 1009

Mozilla po eksperimenton me gjëra interesante

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Piloti i testit është në thelb kasaforta e fondacionit, ku ndodhen eksperimentet e fundit.

firefox 2017 logo i ri i ri

Kjo është një gjë e mirë, sepse mund të shohim muaj më parë se cilat mund të priten inovacione; Ngjyra dhe pamja anësore.

Siç nënkupton emri, ngjyra është dizajnuar për të rritur ngjyrimin e Firefox-it, duke ju mundësuar të ndryshoni me lehtësi ngjyrën e shfletuesit tuaj (skedat, ikonat, shiritin e adresave etj.). Fondacioni ofron një numër temash të veçanta, por natyrisht që ne mund të ndajmë materialin tonë me komunitetin.

Pamja e Anës mund të jetë me interes për përdoruesit me një ekran më të madh; ne mund të tregojmë më shumë se një faqe në të njëjtën kohë me zgjatjen. Faqja në shiritin anësor ju sjell pamje të lëvizshme të faqes, për aq kohë sa është në dispozicion. Kur shtesa është aktive, një klik mund ta dërgojë faqen në sidebar - domethënë, mund të jenë të dobishme për faqet e rrjeteve sociale.

Është e rëndësishme të theksohet se këto risive janë vetëm eksperimente, por nuk janë të sigurtë se do të shfaqen në rrjedhën kryesore.

Burimi: techspot.com