• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 906

Windows 700 funksionon në pothuajse 10 milion pajisje

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Por kjo nuk mjafton për Windows 7.

Sipas statistikave, gjatë vitit të kaluar ka rritur bazën 200 10 milionë Windows në të përdoruesit, kështu që tani arrin pothuajse 700 milion. Edhe pse kjo është një shifër shumë e mirë, Microsoft ka shpresuar për më shumë; sipas planeve të mëparshme, tani 1 miliard duhet të jetë i pranishëm në sistemin operativ.

dhënat Pikëpamjet NetMarketShare gjithashtu tregon se ka ende vend për përmirësim: Windows 7 43,57% të vazhdojnë të udhëheqin para të Windows 10, i cili përbëhet nga 33,81% në të dytin. Është e mundur se pa tregu kinez është disi e zhurmshme ne kemi marrë numrat për të thënë, kjo është jashtëzakonisht popullor me Windows 7 - Qeveria kineze dhe një pjesë e rëndësishme e përdoruesve nuk i besojnë sistemit të ri.

Dritaret 10 të vërtetë do të arrijë një përparim të madh në opinionin tonë pas 2020, 7 pastaj zgjeruar mbështetjen për Windows skadojnë.

Burimi: Microsoft