• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 1764

Kjo është se si lojërat kompjuterike duken si në të ardhmen!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Grafika fotorealiste është vetëm një distancë e distancës, e cila pothuajse nuk dallon nga realiteti.

echdemo eksploruar kufijtë

Videoja mund të shihet më poshtë ( "eksplorimi i kohë reale pasqyrim kufijve") nga Rense de Boer, i cili tashmë nuk është i pari për të tërhequr vëmendjen për veten me profesionale 3 cilësisë animacion. CV e ekspertëve nga industria hedh 14 vjet, u kthye disa kompani me reputacion të zhvillimit (DICE, Epic Games, Sony, V1 Interactive) më poshtë. Në fund të video dhe ju mund të shihni bazën teknike për këtë kohë të dhënë nga motori Engine Unreal.

Duket e mahnitshme!

Teknologjia mund të manipulohen në kohë reale demonstrim sigurisht ajo nuk kërkon makinë të zakonshëm: të Intel Core i7-5960X, 64 GB RAM dhe NVIDIA GeForce GTX dy 1080 Ju keni qenë një makinë. The graphics me cilësi të lartë të treguar të ardhmen në të tashmen, ajo me siguri do të marrë disa vjet më shumë, deri sa një PC të zakonshëm mund të lehtë të përballen me sfida të tilla të nivelit të lartë.

Burimi: ComputerBase