• procesor
  • shkruar:
  • Lexo: 2212

A ASRock dhe ASUS bëjnë një gabim?

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Dy të sapoardhurit, Ryzen 5 2400GE dhe Ryzen 3 2200GE, u mposhtën para kohe.

amd r5r7 logo ryzen

lexuesit më i vëmendshëm ndoshta i ndotur se këto emra kanë parë tashmë disa herë, vetëm për të të jetë në "E" simbol ishte zhdukur nga fundi i shenjës. Bazuar në këtë informacion rrjedhur nga nomenklaturës ASRock AMD-së qëndron për modele energji-efektive, në mënyrë që drita e ditës së shpejti, rekrutët ndoshta kthjellët do të ofrohen të shkëlqejnë në këtë fushë. Në të dy APU parë Ryze marrë vlerësim TDP 35 vat, për këtë arsye, frekuenca operativ është ulur 300-400 MHz. Është e mundshme që tempo e IGP do të bjerë disi, por ne nuk kemi marrë asnjë të dhënë. Përveç kësaj, ASRock, ASUS website gjithashtu u shfaq në modele të reja, por këtu ka disa konfuzion në gjëra.

AMD Raven Ridge Xhelat 5 2400GE Ryzen 3 2200GEKëtu janë dy artistë të uritur.
A do të keni një kërkesë?

Kjo është e dyshimtë, për shkak se dje lëshuar vat konsumi Ryze 45 mund të kontrollohet (vlera e parazgjedhur 65 watts), kështu që duket dy të tjerë hedhur në procesor të thellë në fund të mëtejshëm 10 Watter pak e çuditshme. Natyrisht kjo është e mundur që këto do të jetë e mundur për të reduktuar TDP, por sigurisht kjo nuk mund të vazhdojë pafundësisht (pa u ndëshkuar), pasi ajo nuk presin një shpejtësi të tillë serioze në konsumin e energjisë të ulët.

Burimi: ASRock, ASUS