• periferi
  • shkruar:
  • Lexo: 1160

Logitech shpejton shpejtësinë e dritës

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Logitech shpejton shpejtësinë e dritës - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Ka pasur raste kur lojrat profesionale nuk ishin zgjedhja ideale për një brejtës pa tel.

logitech g305

Logitech sot filloi të fundit të punës së tij, miu G305 Series zyrtarisht nisem në lundrim. Shpejt u bë e qartë se produkti synonte lojtarët; sensor optik kandidon si ndjeshmëri Hero 12 000 DPI dhe koha përgjigje 1-milisekonda (Lightspeed Teknologjia) mund të jenë të përshtatshme edhe për lojtarë profesional si. Ky i fundit padyshim ajo mund të arrijë bateri AA planifikimin si një burim të energjisë dhe (të cilët kryen nën përafërsisht. 250 orë), por është mirë të dihet se 8 9 përgjigje ms koha e muajit është gjithashtu në dispozicion. Falë Lightspeed, celulari G305 është ende më i shpejtë se shumica e zgjidhjeve me tela.

Siç mund ta shikoni, një temë e formave klasike shmang salltanet, sipas Logitech Comfort është çelësi për t'u përdorur. Ajo është sjellë në lojë, USB transmetues hide brenda miut, kështu që ne nuk do ta braktisin atë, kur nuk është në përdorim - në teori.

Ne kemi lënë më të mirën në fund; Logitech G305 rekomanduar çmim të shitjes me pakicë për një total prej $ 60, e cila është një shumë mjaft e miqve mund të shikoni më sipër. Më shumë detaje rreth veglës ide kliko për ta lexuar!

Burimi: Logitech