• Kujtim
  • shkruar:
  • Lexo: 1124

Gigabyte hyri në tregun e kujtesës

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Kujtimet e markës Aorus përfaqësojnë përpjekjen e parë të kompanisë për ta bërë këtë.

caroaorusram 678x452

Aotus nuk ka marrë një faqen zyrtare, megjithatë, ne kemi qenë të gjitha specifikimet e rëndësishme e imazhit. Kujtimi dual-channel paketë 3 200 MHz Teper, koha CL16 V, tension operativ ishte 1,35 - që është e lidhur me një fuqi serioze nën lavaman ngrohjes argjendi. Modulet janë ndriçimi configurable e Fusion RGB Link software të kompanisë.

ramspecs 575px

Paketa e kujtesës GGB AURR RGB DDR4 16 GB do të kushtojë $ 229 dhe do të nisë në fund të qershorit. Është disi e pazakontë, por nuk është një ide e keqe që kompania të sjell dy kujtime të vogla në kuti. Ata nuk përfshijnë patate të skuqura kujtese, por në çdo gjë tjetër ata janë si ato reale. Gigabyte është menduar të spekulojë për të përmirësuar pamjen e përgjithshme të katër sloteve DDR4 RAM.

Burimi: guru3d.com

Logo yll-snippets.com

njoftim: Indeks Undefined: në hoc.hu /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php në linjë 437

njoftim: Indeks Undefined: në hoc.hu /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php në linjë 439