AOC prezanton monitorin super-shpejtë 240 Hz AGON G-SYNC

Lexuesit Rishikimi:0/5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Monitoruesi i fundit i lojrave AOC 240 Hz do të jetë në dispozicion nga gjysma e dytë e muajit gusht. Me kohën e përgjigjes AOC AGON AG251FG 1 ms, NVIDIA G-SYNC, NVIDIA ULMB dhe karakteristika të tjera të lojrave premium, ekrani është ideal për lojërat FPS.

AOC AGON AG251FG

AOC zgjeron gamën e monitorimit të B2B

Lexuesit Rishikimi:0/5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Me fillimin e AOC Q2790PQU QHD në shtator, AOC zgjeron serinë e saj më të fundit të 90 të vëzhguesve të biznesit. Ndërsa vëzhguesit llogariten si një nga mjetet më të rëndësishme në punëtorët (shtëpi) të zyrës, përzgjedhja e modelit të duhur mund të ketë një ndikim të rëndësishëm në suksesin afatgjatë të biznesit. AOC paraqet një numër aspektesh që duhet të merren parasysh përpara se të blejnë një monitor të ri pune.

AOC 90P angled.tif

8K, kurbat dhe ngjyrat Vëzhguesit e Philips në 2017 IFA Show

Lexuesit Rishikimi:0/5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Gama 2017-2018 e vëzhguesve të Philips-it demonstron qartë se si Philips është e përkushtuar ndaj dizajnit të lakuar dhe riprodhimit të shkëlqyeshëm të ngjyrave. Modelet e lakuara tregohen në 2017 IFA tregojnë nga 27 në 49 inç. Vëzhguesit, megjithatë, jo vetëm që tregojnë se janë të lakuar - ato gjithashtu shfaqin shumë karakteristika që ofrojnë një përvojë të shkëlqyer me ngjyra: Modelet Ultra Wide-Color, Quantum Dot dhe HDR gjithashtu do të jenë në stendë.

Modeli IFA i parapamjes 2