Përsëri ne "ushqehemi" pak

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Siç e dimë, macet preferojnë të jenë pranë burimeve të nxehtësisë.

shtrat mace nyito

Cat Sucker Hammock Pet Bed - $ 12,99

Ndoshta, duke u bazuar në këtë ide, u krijua kjo karrige e kuvertë e veçantë, e cila na lejon të shpenzojmë kafshët tuaja të preferuara në komoditetin e juaj. Pronarët e kujdesshëm duhet të mbajnë në mend vetëm se katër çezmat vakum sigurojnë sigurt shtratin; trashësia e kabllove të çelikut të hollë dhe gjithashtu korniza masive është në parim 20 kg. Lounger nuk është një i vogël, kështu që ne mund të shpresojmë se macet më të buta mund të përshtaten atë të qetë.

shtrat cat mes v2

Përndryshe, është mirë të dini se trupi i maceve nuk është në gjendje të prodhojë vitaminë D, kështu që është fituar jashtë - kur kotelja është e fryrë në diell, ajo në fakt sjell vitaminën D në trup.

macaws

Le të themi se është një ide e mirë për të mbajtur qelqin e grumbulluar në kornizë, sepse do të ishte e pakëndshme të thyhen me mace.