Një hard disk minimalist nga ORICO

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Kjo ju mundëson të lidhni disqet SATA si pajisje të jashtme për ruajtjen e të dhënave në kompjuterin tuaj.

orico hdd shtëpi e hapur

ORICO 2139U3 2.5 Inç Hard Drive Enclosure - 5,99 USD

Siç e dimë, interface USB dhe shpejtesi 3.0-5 Gbit / s transmetimit janë teorike, prandaj me të drejtë presim që 2139U3 Orica nuk do të kthehet në shpejtësinë e hard drive, natyrisht, sigurisht disa ngadalësim mund të ndodhë në SSD gratë. Funksionimi i produktit është mjaft i thjeshtë, nuk kërkon energji të jashtme, nuk kërkon që të instalohen disqet. Është e rëndësishme për të regjistruar se pajisja është UASP (USB bashkangjitur SCSI Protocol) të mbështetur një normë maksimale transferimit të të dhënave mund të arrihet duke shfrytëzuar këtë - kjo është e pranishme vetëm vetvetiu në Windows 8.1 / 10.

orico hdd shtëpi

Ajo vetëm ngriti kapakun, të lidhë 2,5 një makinë inç (deri në 3,0 kapacitetin e magazinimit TB), dhe pastaj duke përdorur kabllon USB furnizuar për të krijuar një lidhje - kjo e fundit tashmë është saktësisht një gjysmë metër në gjatësi. Çmimi Produkti i blerjes së $ 5,99 kohën e këtij shkrimi (me 11 për qind zbritje), e cila ka në thelb vetëm të çmimeve absolute lojtarët anonime mund të konkurrojnë, ata gjithashtu zakonisht 2.0 s ndërfaqe USB. Nga ana jonë, ne e konsiderojmë besueshmërinë dhe cilësinë më të rëndësishme sesa ruajtja e disa qindra forta, prandaj ne e zgjodhëm këtë model.