Përsëri një turi krijues, përsëri në veprim

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Kjo është e garantuar të buzëqeshë në fytyrën e partnerit tuaj, kështu që patjetër i tejkalon buxhete 5.

turi i nxehtë dhe i ftohtë i ftohtë

HESSION 400ml Ndjeshmëri Ngjyra Ndryshimi Turi - $ 5,66

Turi qeramik i HESSION, i cili ishte krejtësisht i panjohur për mua, patjetër kishte për qëllim t'ju tregojë, sepse është me të vërtetë një shaka e tërë. Turi i 400 ml nuk ka premtim në shikim të parë, edhe pse zemra e dukshme në fillim fort sugjeron se do të ketë një mashtrim këtu. Në të vërtetë, për shkak se zemra bëhet e kuqe kur është e mbushur me pije të nxehtë ose të zeza nëse themi se çaji brenda saj është ftohur ose se është mjaft i ftohtë. Nëse ne kemi pasur mjaft për këtë përvojë, ne do të shohim nëse çaji është i pijshëm në një temperaturë.


A nuk bleni nga jashtë? Lexoni këtë: Pra blini në dyqane të mëdha kineze

Nëse dëshironi të përfitoni nga promovimet e dyqanit kinez, regjistrohuni për buletinin tonë të kuponave dhe do të keni kodet më të fundit çdo ditë në kutinë tuaj: Abonimin e buletinit të kodit kupon

Ose kërkoni një kupon në mijëra faqet tona të veprimit kinez: Kineze Kupon Finder