Nëse nuk është me të vërtetë e vërtetë, këtu është versioni LEGO i Bugatti Chiron

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Shkalla 1: 8 e makinës ka punuar tepër të vështirë, por kjo është ajo që duket.

bugatti lego variant

Çmimi $ 2,5 i blerjes së Bugatti Chiron ndoshta do të paguhet vetëm nga ata që janë lindur nën një formë yll të habitshme, kështu që LEGO ka të drejtë të mendojë për njerëz të thjeshtë tokësorë. Le të themi se është e vërtetë se ky version nuk ishte gjithashtu një gjë e lirë: komponenti 3 599 po dëmton për $ 349.

Sipas LEGO Technic, motori W16 i Bugatti Chiron është rindërtuar për të siguruar motorin më të sofistikuar ndonjëherë. Zemra e makinës është bërë nga një cilindër 16, të gjitha të cilat janë plotësisht të lëvizshme - në sajë të dy boshteve. Kutia e shpejtësisë me tetë shpejtësi është po aq komplekse me një total prej tetë ingranazhe plotësisht funksionale. Një tjetër gjë interesante është se dizajnerët po mbushin dy objekte të reja për të pikturuar rrotat e testuara aerodinamikisht nga Chiron Bugatti. E para është rrotat e mbivendosura që krijojnë iluzionin e një stili mahnitës dhe i dyti është një element disk që lejon që rrotat të lidhen me shasinë. Shprehja vendimtare e vëmendjes është se LEGO gjithashtu vjen me një çelës shpejtësie, kështu që ne mund të kontrollojmë spoilerin e pasmë - shpejtësi më të madhe ose kontrollueshmëri më të mirë.

Çfarë marrim kur ulim një çmim të lehtë? Secili model vjen me një "paketë luksoze të paketuar" dhe një "koleksion të stilit të tryezës së kafes" - kjo e fundit përfshin udhëzuesin e ndërtimit. Edhe nëse nuk e keni fituar atë, ne jemi të sigurt se faqja e internetit e LEGO Technic mund t'ju ofrojë përmbajtje më specifike nga blerësit me fat.

Burimi: LEGO, techspot.com