A është kjo kuti e vogël "duke sjellë" VGA nga minat?

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Bitmain njoftoi makinerinë e minierave Antminer E3. Pse është kjo interesante? Le të themi menjëherë!

bitmain ethereum minator

Bitmain nuk është një emër i panjohur në këtë zhanër, dikur një "fetë virtuale" e bitcoin-it. Celularin e re, Antminer E3 rritur në drejtimin si Ethereum kriptopénz për të prodhuar. Çmimi i pritur i $ 800 gjëra (Janar 580 ka një AMD Radeon RX pc), se paratë akuza e normës 180 MH / s hash jashtëzakonisht me vlerë të mirë - kartë lartpërmendur në këtë pjesë. Një faktor i rëndësishëm është konsumi i vatrave 800.

Bitmain ka filluar të paragjykojë paraprakisht në makinerinë e minierave, dërgesa pritet diku në korrik. Siç mund ta shihni, Antminer E3 është shumë më ekonomik sesa miniera me bazë GPU, prandaj ne presim që ajo të jetë një kërkesë serioze për të.

Burimi: bitmain.com

Hozzászólások

Med1on
Cito - Joci:
Një ph! kanë gjysmën e kohës mohuar seksionin e lajmeve të lajmeve. Së pari, ajo nuk 800W konsumin V aktual, por konsumi ishte 800W makinë. Kjo është fuqia ende që do të merren me të cilat konsumi i energjisë është tashmë 850-900W; dhe kështu nuk do të jetë 800 $ por pak më shumë. gjendje MH / s mbi fuqinë 570 e filmim që është një grup-580 vishem mirë 200 së. Si për të mirën e vërtetë e 'gati për të kandiduar' konceptin (marrë në shtëpi, ata janë nisur, dhe ne numërimin atë - ai as nuk duhet të merren me të), dhe çmimi (lartpërmendur vishem-s pak më e shtrenjtë - edhe pse ata ende do të shiten " çmimi i lëndës së parë, por kjo kuti nuk është shumë).


Unë nuk e kam lexuar këtë, është një shtesë interesante për këtë gjë. Thuaj nivelin aktual të çmimeve për përfitimet e mëdha (një RX 570 300 rreth bucks, shpejtësia e njohurive të mia nuk ka 30 MH / s rreth). Shitja me siguri do të jetë e vështirë, por nëse mund ta prodhoni atë më shpejt se GPU, ju ende mund ta bëni atë.
Joci
Një ph! kanë gjysmën e kohës mohuar seksionin e lajmeve të lajmeve. Së pari, ajo nuk 800W konsumin V aktual, por konsumi ishte 800W makinë. Kjo është fuqia ende që do të merren me të cilat konsumi i energjisë është tashmë 850-900W; dhe kështu nuk do të jetë 800 $ por pak më shumë. gjendje MH / s mbi fuqinë 570 e filmim që është një grup-580 vishem mirë 200 së. Si për të mirën e vërtetë e 'gati për të kandiduar' konceptin (marrë në shtëpi, ata janë nisur, dhe ne numërimin atë - ai as nuk duhet të merren me të), dhe çmimi (lartpërmendur vishem-s pak më e shtrenjtë - edhe pse ata ende do të shiten " çmimi i lëndës së parë, por kjo kuti nuk është shumë).