Globit lundrues si vepër arti

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Ky dhuratë fantastike për të gjitha moshat do të realizohet.

C Shape Levitation magnetike Floating Globe Harta Botërore v11a

Baza teknike për efekt unik vizual është një sistem magnetik i kontrolluar elektronikisht. Duke parë fotot, është e lehtë të hamendësohet, hapësira elektromagnetike kontrollohet në raftin në formë C. Përveç lundrimit të globit, struktura gjithashtu funksionon si një ndriçues (gjashtë), ne besojmë se LED dritë ngjyrë garanton një pamje të vërtetë të përgjithshme spektakolare

Dimensionet e sakta janë: 17 × 18 × 5 cm, diametri i topit 83 mm.

Megjegyzések:

  • Pajisja përmban magnete të fuqishme, prandaj përdorni me kujdes nëse ka një pajisje elektronike (kompjuter, çelës USB, media player, etj) pranë jush!
  • Rrotullimi nuk është bërë nga gjërat, globi duhet të lëvizë për të lëvizur.
  • Funksioni i levitacionit kontrollohet nga një mikroprocesor dhe një njësi e kontrollit të brendshëm - të paktën kjo është pema - ai mban gjurmët e distancës midis globit dhe kokës elektromagnetike.
  • Lidhur me një rrjet elektrik, është e mundur që juve ju nevojitet një konvertim i fuqisë angleze / hungareze.

Është një dhuratë e vërtetë "teknologjike" për këdo, dhe çmimi i saj nuk është shumë i keq. Ornament tani ju zbret për $ 15,99 dollarë - është përafërsisht. 4200 HUF. Një shënim nga numri i fundit; Kërko për "Floating Globe Magnetic Globe" fjalë kyçe, kontrolloni atë!

Më shumë informacion dhe renditje: Globi lundrues (Black)