BIOS misterioz arriti për platformat Intel Z370 (përditësuar)

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
BIOS misterioz arriti për platformat Intel Z370 (përditësuar) - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Pothuajse të gjithë prodhuesit e motherboard-it u përditësuan në fillim të muajit.

regi i motherboard

Është shumë e mundshme që bordet chipset Z370 e unë mund të merren me Coffee Lake ardhshme përditësim pa ndonjë problem, i cili me sa duket tani ofron Intel procesorë tetë-core. Kjo mendohet të jetë për shkak të faktit se MSI, Ajo e përshkroi update që sjell mbështetje për CPU të gjeneratës së ardhshme të (liqen kafe-s), të cilat sipas mendimit tonë nuk mund të jetë tjetër veçse variant shumë-kumtuan rishikuar të modeleve aktuale. Një procesor mund të lindin ende, por Core i7-8086 madje ka filluar gara muajin e kaluar, për më tepër, bazuar në zgjidhje të bazuara në 7 Core i8700 sigurisht nuk ka nevojë për ndryshime të mëdha në kontrollues bord, është emëruar të bërë këtu.

Shot Screen 2018 07 14 në 3.22.58 PM Shot Screen 2018 07 14 në 3.23.23 PM

Për një prodhues tjetër, mund të shohim se seksioni i komenteve është 8. Bërthamë Core është përmendur. Kjo mund të jetë shpjegimi për liqenin e akullit që është 9. brez, dhe Liqeni i Kafesë S do të klasifikohen si aktuale. Çfarëdo që po ndodh, ne mendojmë se do të vijë muajin tjetër.

cila mjet

Update!

AMI Aptian inspektimit duke përdorur mjet gjetur se çdo BIOS (ASUS, ASRock, dhe MSI) përmban kodin 06EC mikro (06EA dhe 06EB nevojshme në Coffee liqenin mbështetje patate të skuqura), nga njëra anë mbron kundër dobësitë Specter, në anën tjetër, Intel Core Eshtë e domosdoshme të mbështesim serinë 9000. Pra, nuk ka gjasa të Z370 vërtetë do të përdoret për përpunuesit 8-core Coffee liqenit, por kërkesa e patate të skuqura më të lartë të energjisë është e mundur që një nga Çipa nga 300-seri do të jetë vetëm në këtë - më të lirë bordi furnizimit me energji elektrike ka të ngjarë të jetë një fishekzjarr të reja.

Burimi: wccftech.com

Logo yll-snippets.com

njoftim: Indeks Undefined: në hoc.hu /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php në linjë 437

njoftim: Indeks Undefined: në hoc.hu /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php në linjë 439