Bordet e chipset AMD B450 kanë ardhur në lojë

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Bordet e chipset AMD B450 kanë ardhur në lojë - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

ASUS, ASRock dhe Gigabyte tashmë kanë nisur ofertën e tyre.

amd b450

B450 chipset nuk solli ndryshime rrënjësore, por kjo nuk ishte e nevojshme sepse përparimet e mëdha u bënë nga gjenerata e parë e Ryzen në AMD. Chipset i ri mund të perceptohet në këtë mënyrë si një lloj akordimi gjobë; Efiçenca e energjisë (konsumi më i ulët në pauzë) është përmirësuar gjithashtu, Precision Boost Overdrive, Mbështetja XFR2 Enhanced dhe StoreMI janë gjithashtu faktorë të rëndësishëm. Me dy të parët, procesori mund të "drejtojë" orët në mënyrë më efikase, ky i fundit është një teknologji e veçantë e menaxhimit të ruajtjes që ju lejon të kombinoni SSD dhe HDD me disa klikime; të dy disqet janë të shkelur automatikisht, balanca StoreMI midis ruajtjes së të dhënave pa ndërveprimin e përdoruesit - në thelb duke lëvizur skedarët në një makinë të ngurtë shtetërore ku koha e qasjes është shumë e rëndësishme. Për një memorie të sistemit të lartë, mund të pin down 2 GB, i cili pastaj punon si një cache.

Siç shihet më poshtë, SLI nuk është më këtu, por CrossFire nuk pretendon të jetë një pretendim serioz. Tabela e saktë e platformës është raportuar në tabelën e mëposhtme:

X470 X370 B450 B350 A320
PCIe 3.0 0 0 0 0 0
PCIe 2.0 8 8 6 6 4
USB 3.1 Gen 2 (10 Gbit / s) 2 2 2 2 1
USB 3.0 6 6 2 2 2
USB 2.0 6 6 6 6 6
SATA 6 Gbit / s 4 4 2 2 2
SATA ose NVME Raid 0 / 1 / 10 0 / 1 / 10 0 / 1 / 10 0 / 1 / 10 0 / 1 / 10
zmadhim i tepërt po po po po -
CrossFire / SLI Po / Po Po / Po Po / - Po / - -

Çmimet mund të raportohen vetëm në bazë të webshopëve të huaj, dhe numrat janë afërsisht rreth EUR 70 dhe 90, që është afërsisht ekuivalente me HUF 22-29. Zgjidhjet me të vërtetë të lira mbeten ende letrat A320, dhe B450 është më tepër një median ari.

Burimi: guru3d.com