Adoleshenti - Gigabyte X299 Aorus Gaming 3 motherboard

Lexuesit Rishikimi:0/5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

X299 në Intel tani është kategoria premium. Shumica prej nesh po flasim vetëm për pështymën tonë kur dëgjojmë për një hardcore të tillë, por ka disa fatlumë që mund t'i marrin ato. Pra, pasi ka një kërkesë për të, është gjithashtu e nevojshme për të prodhuar një motherboard që është nën procik të ri, madje edhe atë që një gamer do të bëjë në kompjuterin tuaj. Për shembull, motherboard 299 Gigabyte X3 Aorus Gaming XNUMX.

Gigabyte X299 Gaming Aorus 3

Testimonials - MSI B350M Test për Motherboard të mortajës

Lexuesit Rishikimi:5/5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Testimonials - MSI B350M Test për Motherboard të mortajës - 5.0 nga 5 në bazë të 2 vota

Procesorët e AMD Ryzen pritet të thyejnë rregullën e Intel. Bazuar në testet dhe rishikimet e mëparshme, kjo mund të jetë edhe e dobishme, por kjo do të kërkojë borde të mira.

B350mortar