GT300, në makinë

Lexuesit Rishikimi:0/5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Kam shkruar disa herë për dobinë e kamerave të videokamera. Pa dyshim, është shumë e dobishme nëse ke një makinë të tillë në veturë dhe ndizet për shkak se një asteroid apo fundi i botës mund të vijë në çdo kohë dhe nëse nuk kemi një aparat fotografik se çfarë të vendosim në Facebook pas përfundimit të botës?

GT300 1080P 24 Regjistruesi i videove të makinave me kënd 170 Shiko Angle Night Vision GSensor Motion Black 600x600