• Kodi Tech
  • shkruar:
  • Lexo: 630

Në fushën e betejës V

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Eshtë e panevojshme të thuhet, grafika është me të vërtetë e frikshme.

Regjistrimi tregon aftësinë e versionit Alpha të lojës, kështu që ka shumë të ngjarë që versioni përfundimtar të jetë edhe më mbresëlënës. Për të rritur përvojën e shikimit, HUD është çaktivizuar deri në regjistrim, dhe nuk është rastësi që ekrani të jetë edhe më realist.

Demonstrata u krye në parim nga ekipi artistik i lojës, por kjo është në fund.

Burimi: guru3d.com