• kupon
  • shkruar:
  • Lexo: 20641

Promovimet e kuponit të Gearbest

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Promovimet e kuponit të Gearbest - 5.0 nga 5 në bazë të 30 vota

Në këtë faqe, ju mund të gjeni promovime të kuponave në dyqan GearBest, Banggood, Geekbuying çdo ditë me një përditësim të përditshëm. Këto janë çmimet më të mira në net për atë ditë të veçantë. Për fat të keq, sfera e produkteve të ofruara për veprimet kupon është e fundme, kështu që kodi nuk mund të funksionojë, skadon ose çmimi i produktit nuk do të bjerë, por do të ngrihet kur të shkruani.

Kuponi është i thjeshtë për t'u përdorur. Duke klikuar mbi emrin e produktit ju do të merrni në faqen produkt të veprimit. Vendoseni në shportë (Shportë), hapni shportën (qoshe e sipërme e djathtë, Shikoni karrocat e mia) dhe pastaj Kodi i Promovimit Kopjo kodin në kutinë. Nëse keni bërë, klikoni mbi Aplikoni button, dhe pastaj ju mund Të vazhdojë të Checkout button. Nëse keni blerë një vlerë më të lartë se një produkt $ 20, ju lutemi kontrolloni faqen e mëposhtme për të parë nëse mund të zgjidhni EU Express modaliteti i anijeve! Nëse po, ju do të dorëzoni produktin që keni blerë, sepse GearBest ju premton të merrni falas doganore dhe TVSH.

GearBest ka dy lloje veprimesh. flash Shitje ju nuk keni nevojë të shkruani kodin kupon, që do të thotë se inventari është më i madh.

Lista më poshtë përditësohet kur GearBest lëshon kodet e reja të kuponave. Shikoni mbrapa çdo ditë ...

... ose regjistrohuni për buletinin tonë të kuponit të kodit GearBest për të pasur kode të freskëta çdo ditë!

hirlevel vogël

Hozzászólások

s3nki
+1
Cituar - Sinyela:
Çfarë lloji i rendit është duke u propozuar që është po aq i shpejtë dhe i sigurt sa EU Express?
këto ishin rekomanduar nga GB:
Postë ajrore e regjistruar - 15 - Ditë pune 28 $ 0.00
Holandë Regjistruar - 15 - 28 ditë pune $ 0.00
Suedi Regjistruar - 15 - 28 ditë pune $ 0.69
Regjistruar në BE - 20 - Ditët e Biznesit 30 $ 0.00
Belgjika Regjistruar - 18 - 28 ditë pune $ 0.00
Shpejtësia e transportit - 4 - Ditët e punës 9 $ 3.41


Eu shpreh nuk është e mirë, sepse është e sigurt, por sepse nuk duhet të paguani dogana dhe TVSH kur e urdhëroni atë.

Në thelb të gjitha më të sigurta, më të shtrenjtë janë të ardhme, me shumë pak probleme. Nëse urdhëron nga një depo e BE-së, do të marrësh pothuajse gjithmonë disa sende nga një kompani korrierësh. Nëse bleni artikuj më të shtrenjtë, duhet patjetër të zgjidhni se ku keni një numër të përcjelljes së paketave dhe të regjistroheni për sigurim.
Sinyela
Çfarë lloji i rendit është duke u propozuar që është po aq i shpejtë dhe i sigurt sa EU Express?
këto ishin rekomanduar nga GB:
Postë ajrore e regjistruar - 15 - Ditë pune 28 $ 0.00
Holandë Regjistruar - 15 - 28 ditë pune $ 0.00
Suedi Regjistruar - 15 - 28 ditë pune $ 0.69
Regjistruar në BE - 20 - Ditët e Biznesit 30 $ 0.00
Belgjika Regjistruar - 18 - 28 ditë pune $ 0.00
Shpejtësia e transportit - 4 - Ditët e punës 9 $ 3.41
s3nki
Cito -
Para se dikush të mund të shkojë në Gearbest me një kupon ose një kupon, unë rekomandoj që të kontrolloni faqet e komunitetit të dyqanit. Ka ankesa në të gjithë botën se nuk ka pasur mallra ose rimbursime. Jo më shumë truri, shpjegime dhe humbje kohe janë më shumë. Edhe mallrat nuk kanë ardhur, por ndoshta ka mundësi për para përmes Paypal-it.


Unë kurrë nuk kam përjetuar diçka të tillë, për fat të mirë. Kishte diçka të humbur, diçka që harrove të paketohesh. Gjithmonë kemi arritur të marrim mbështetjen. Nëse kërkova paratë e kam marrë kur kam kërkuar dyqanin në portofolin që e kam marrë, ishte gjithashtu diçka që nuk u pendua. Vetëm një herë kam pasur për të shkruar një pak më të fortë për të shkruar ato, nuk e kam porositur pak, për shembull, sot postieri solli 6 paketë, dhe është në rrugën e saj edhe në 14 (nëse më kujtohet saktë), kështu që ajo që mund të shkojnë keq. Përndryshe unë dëgjoj më shumë ankesa rreth Krishtlindjeve, por sigurisht që ka shumë më shumë blerës dhe presion shumë më të madh, është më e lehtë të bësh gabim. Por unë nuk dua që ata të jenë të mbrojtur, dhe këtë vit unë u zhvillua atë 2-3 histori horror, i cili vetëm hapi gojën për të se ndodhi kjo, por unë mendoj se në krahasim me sasinë totale të blerjes është vetëm një pikë në oqean. Natyrisht, nëse urdhërimi im ishte ai rënie, atëherë do të betohesha fort. :)
Zsül
+1
Para se dikush të mund të shkojë në Gearbest me një kupon ose një kupon, unë rekomandoj që të kontrolloni faqet e komunitetit të dyqanit. Ka ankesa në të gjithë botën se nuk ka pasur mallra ose rimbursime. Jo më shumë truri, shpjegime dhe humbje kohe janë më shumë. Edhe mallrat nuk kanë ardhur, por ndoshta ka mundësi për para përmes Paypal-it.
Zoltán Bata
Cituar - s3nki:
Citimi - Zoltán Bata:
Hello!
Mund të më ndihmoni me sa kupona 1 mund ta përdor?
Unë do të blej 2db tjegull të njëjtë, por 1 kupon është vetëm për 1 tele.
Mund ta blej 2?
falënderim


Hi!

Do të kërkohet dy regjistrime.


Thanks!
s3nki
Citimi - Zoltán Bata:
Hello!
Mund të më ndihmoni me sa kupona 1 mund ta përdor?
Unë do të blej 2db tjegull të njëjtë, por 1 kupon është vetëm për 1 tele.
Mund ta blej 2?
falënderim


Hi!

Do të kërkohet dy regjistrime.
Zoltán Bata
Hello!
Mund të më ndihmoni me sa kupona 1 mund ta përdor?
Unë do të blej 2db tjegull të njëjtë, por 1 kupon është vetëm për 1 tele.
Mund ta blej 2?
falënderim