Probleme me makinën

TOBB
2017 prill 22 15: 58 # 20145 ai shkroi: s3nki
Probleme me makinën
TEST

Ju lutemi të Bejelentkezés ose jeni Krijo llogaripër t'u bashkuar me bisedën!

TOBB
2017 mëlçisë. 26 12: 42 # 20157 ai shkroi: Lony
Probleme me makinën
Unë shoh të tjerët nuk do të ju ndihmojë kështu që unë ju jap një këshillë: mbulesat e tastierës janë të mbërthyer : Evil:

nënshkrim

Ju gjithashtu mund të përdorni emoticons dhe BBCode në nënshkrimin

Ju lutemi të Bejelentkezés ose jeni Krijo llogaripër t'u bashkuar me bisedën!

TOBB
2017 mëlçisë. 26 17: 10 # 20160 ai shkroi: s3nki
Probleme me makinën
: Blink: : Cheer: ;)

Ju lutemi të Bejelentkezés ose jeni Krijo llogaripër t'u bashkuar me bisedën!

TOBB
2018 Korrik. 08 18: 42 # 20522 ai shkroi: fiket
Probleme me makinën
Cilat janë shenjat e lidhjes së motherboard ngadalë të paqëndrueshme?
fillimisht u shkëputën dhe më pas u lidhën përsëri me stacionin bazë.
Ju mund të shihni Powerline, por router nuk mund të japë atë që duhet dhe nganjëherë identifikon ndonjëherë jo rrjetin.
A ka ndonjë letër vdekjeje apo diçka tjetër?

Gigabyte [GZ - X7]
Asrock Z77 Extreme3 / I5 Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga spyware. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Cooler Master Hyper T4
Kingmax 2x4 GB DDR3 1600
Gigabajt GeForce GTX 1060 6GB - BenQ G2220HDA
Shefi i Shefit Smart Shembull 650W

Windows 10 Pro 64bit

Ju lutemi të Bejelentkezés ose jeni Krijo llogaripër t'u bashkuar me bisedën!

TOBB
2018 Korrik. 16 21: 07 # 20524 ai shkroi: s3nki
Probleme me makinën
Mund të jetë nga një problem i lehtë i kontaktit, për fat të keq. Më e lirë është zëvendësimi i kabllit, por unë mendoj se jeni shumë. Pastaj mund të zgjidhni një port tjetër në router, nëse nuk ndihmon, atëherë është e dyshimtë se do të ketë probleme në anën e motherboard. Natyrisht, edhe një gabim i routerit nuk përjashtohet ... Pra, nuk po ju them se çfarë është e gabuar, unë po pyesin. :)

Ju lutemi të Bejelentkezés ose jeni Krijo llogaripër t'u bashkuar me bisedën!

TOBB
2018 Korrik. 16 21: 30 # 20525 ai shkroi: fiket
Probleme me makinën
Doli se me dhomën 1 poshtë linjës së energjisë humbi sinjalin e çiftëzuar. Jo karta e rrjetës vdiq.
Pra, nuk ka adresë ip ka dhcp.

Gigabyte [GZ - X7]
Asrock Z77 Extreme3 / I5 Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga spyware. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Cooler Master Hyper T4
Kingmax 2x4 GB DDR3 1600
Gigabajt GeForce GTX 1060 6GB - BenQ G2220HDA
Shefi i Shefit Smart Shembull 650W

Windows 10 Pro 64bit

Ju lutemi të Bejelentkezés ose jeni Krijo llogaripër t'u bashkuar me bisedën!