Artikuj të softuerit

Artikull #
adresë autor rezultatet
Testimi i softuerit: Panda Cloud Antivirus Nga: Mihics Zoltán (Med1on) 44790
Kursi Flash: Bërja e Teksteve të Luftës së Ylli Nga: Tárnok Zoltán 9697
Kursi Flash: Krijoni dorëshkrime të animuara Nga: Tárnok Zoltán 7097
Kerio Winroute Firewall - siguria dhe kontrolli në një paketë Nga: Tárnok Zoltán 12570
Kerio Mail Server - liria e zgjedhjes Nga: Tárnok Zoltán 16596