Bleva një X-Wing dhe mblodha atë

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Bleva një X-Wing dhe mblodha atë - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Një pasdite ishte zhdukur, por unë u ndjeva aq mirë më parë.

Unë nuk jam pjesë e punës sot, bëj shumë punë, dhe modelimi kurrë nuk më ka tërhequr. Megjithatë, kur e pashë këtë anije metalike, unë nuk mund ta mbaj veten dhe ta urdhëroj një. Çfarë duhet të them, ia vlen! Nuk ishte një dhe një gjysmë dollarë në dorëzim, prandaj nuk kisha një rrezik të madh. Le të themi se në momentin që isha gati për një dollar 4 (nuk ishte më në veprim) Një gjahtar TIE nuk do ta shqetësonte veten në raft.

sh109087.jpg

Fakti është se ky model, siç e kam menduar, nuk është në duart e një fëmije. Të paktën jo në duart e një fëmije të vogël. Pllaka metalike nuk është e mprehtë, por për shkak se ajo është e hollë, ajo mund të shkurtojë. Ne kemi nevojë për mjete, të paktën një kontroll kon, por unë kam qenë një shumë të mirë set mekanik kaçavidë është, ju e dini, trashësi të ndryshme janë kaçavidë e vogël, sepse kur motorët apo pllaka krahut kishin mbështjellë fletë shumë mirë janë dhënë.

sh109093.jpg

Asambleja mori disa orë. Që atëherë, e kam parë atë dhe kam gjetur se nuk ishte modeli më i thjeshtë, por nuk është niveli më i komplikuar dhe më i avancuar. Për fat të mirë, kam bërë, nuk ka problem. Prerja e pllakave metalike është e përsosur në mënyrë të përkryer, fidanet janë të mprehta dhe me ndihmën e një pincë, por shpesh pa linjë të dobët dele, folds mund të palosur.

sh109094.jpg

Rezultati përfundimtar është mjaft i bukur! U përpoqa të xhironte me një makro, por nuk dukej mirë. Pas të gjitha, kjo është vetëm një diçka dorë palosur, tabs metalike të vogla janë regjistruar që të metat dalin nga makro too. Por duke e mbajtur atë mjaft sensational. Disqet janë të mbrojtura nga llak, të tilla si një pasqyrë për një kohë të gjatë mbetet e ndritshme si heqjen nga paketë. Modelet pjatë të shtypura, të vogla, pajisje natyrisht, të palosur me dorë janë të dizajnuara për krahu ose prapa kabinë R2D2 një saktësi që ju nuk e prisni nga ky vogël, mezi 10 centimetra, pika të gjatë makettől.

Në galerinë më poshtë do të gjeni disa fotografi të procesit të bërjes.

Në internet, ju mund të gjeni shumë video në lidhje me këto modele të vogla kështu që unë nuk do të hyjë në detajet e kuvendit. Me një dorë aftësie, të gjithë do të lulëzojnë dhe do të jenë pjesë e një pasdite të lumtur, të relaksuar se unë. Shikoni fotot dhe bëjeni veten të rehatshëm, sepse është një ide e mirë për të hedhur poshtë lutjen dhe për t'u bërë fëmijë, edhe nëse është vetëm disa orë!

Prej këtu kam urdhëruar: Metalike Puzzle - GearBest

Joomla Plugins