Kompjuter të lirë për të luajtur? Ka një rreze shprese! (E)

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Natyrisht, mos u mbështetni në grafikë me cilësi të ultë dhe të harrosh për rezolucion të lartë. A do të shkojë? Nëse është kështu, kliko mbi të!

amd kurriz ridge Nyito

Të nesërmen në mëngjes, do të fillojë raporti i ri i APD-së AMD, Raven Ridge. Seri e re vazhdon me traditat e mëparshme, kështu që ka një chip grafikë të integruar me parametra mjaft të këndshëm. Situata, megjithatë, është kaq e veçantë që kompania ka një procesor amazingly të mirë në arkitekturën Zen, të cilat ne nuk mund t'i them paraardhësve. Nga ana tjetër ka një erë të fortë; Zhvillimi i kartës grafike është ngadalësuar dukshëm në të kaluarën, të tilla si Raven Ridge Vega IGP më afër se kurrë për të marrë zgjidhje desktop, duke e konsideruar njohuri teknike ende nuk e ka përpara, të tilla si brezi Polaris. Me sa duket ju keni mendu se do të jetë shpirti i kompilacionit tonë super të lirë.

AMD2018 2Është një rreze e caktuar e shpresës.

Ana e errët e monedhës është praktikisht vetëm kujtesa. Ne kemi gjetur tashmë se IGP-të më të forta janë të ndjeshme ndaj bandwidth-it në dispozicion - kjo nuk është rast gjithsesi. Prandaj, kostoja e platformës do të rritet disi, kështu që orët e memories së kujtesës duhet të rriten në nivelin më të lartë të mundshëm. Për fat të mirë, AMD ka vendosur një çmim shumë agresiv për të sapoardhurit, kështu që mund të kompensojë këtë disavantazh. Një gjë tjetër për të folur. Edhe pse shtypi ka bashkuar pothuajse modelin më të fortë, ne ende mendojmë se konkurrenti tjetër është shumë më i shquar; çmimi / vlera më e mirë dhe performanca ende e drejtë.

AMD2018 4

Farat e Ryze 3 2200G Zen kurdisur në krahasim me modelin më të madhe ritmin pak më ngadalë, dhe të injorojë Hyper-fillesë, norma cituar e vjetër CPU Core i5 Series - mundet diku rreth brezit Ivy Bridge. Kjo është ende një prodhim mjaft i mirë, nëse nuk është shpejtësia e dritës, dhe mos harroni se ne po flasim për një produkt 99 dollar! Nga këtu, nuk ka asnjë arsye për shqetësim të veçantë, le të shikojmë tani në anën tjetër. Ne nuk mund të themi, natyrisht, në këtë moment pikërisht atë që ai është i aftë për të Vega GPU, një matje rrjedhur (pikë Mark 3 11 GPU), megjithatë, një kut.

Ryzen 5 2400G

5042

NVIDIA GeForce GT 1030

4754

Ryzen 3 2200G

3950

AMD A10-7890K

2988

Për fat të mirë, AMD ka hedhur tashmë disa informacion crunches që mund të crawled në imazhin më poshtë. Emri i parë rekomandohet fuqishëm!

AMD2018 13

Bazuar në numrat, duket se Ryze 3 2200G nuk mbajnë poshtë në mënyrë drastike bie prapa GT GeForce nga 1030, ndërsa vëllai i madh nuk është dimension të ndryshme - natyrisht AMD është disi duhej të ndërpresë secilin nga dy produkteve. Këtu vjen një mundësi që vetë kompania ka zbuluar dhe se shumica e përdoruesve do të dinë mirë: overclocking.

AMD2018 15

AMD, natyrisht, është Ryzenen më i shtrenjtë, por dy APU janë ndërtuar në të njëjtën chip, kështu që modesti nuk do të dështojë edhe në këtë fushë. Siç mund ta shihni, Vega IGP është shumë në favor të mbipopullimit, madje është e mundur që Ryzen 5 2400G të jetë i gozhduar. Ne gjithashtu besojmë se GPU që drejton hijen e 704 mund të shtypë në mënyrë të qartë bandwidthin e kujtesës ende të pakët si shoqëruesin më të dobët.

Pas kësaj, ne do të kuptojmë një sasi të madhe të konfigurimit në bazë të Raven Ridge. Sigurisht, çmimi i Ryzen është në kategorinë e parashikimit, por duhet të jetë në rend të madhësisë.

motherboard:

A320 / B350 16.000 - 22.000 Ft

procesori:

Ryzen 3 2200G 30.000 - 40.000 Ft

Hard disk:

1 TB 12.000 - 13.000 Ft

kujtesës:

2 × 4 GB DDR4 26.000 - 32.000 Ft
Strehimi dhe PSU: Shijoni dhe 300-400 watts 15.000 - 20.000 Ft
gjithsej:

99.000 - 127.000 Ft

Sipas mendimit tonë, kjo është një sasi mjaft miqësore për një kompjuter që është larg nga zyra-miqësore. Ne nuk pretendojnë të dinë adresat e reja do të kandidojë me këtë organizim, cilësi të lartë, megjithatë, të guxojnë për të bast se (rastin më të keq) të kthyer poshtë ju do të hasni vlerat për lojë - të paktën në shumicën e rasteve. Mendoni se çfarë është kjo kur një GeForce GTX 1060 mesatare është shumë e njëjtë me shumën totale këtu. Një konfiguracion i përdorur nga e njëjta sasi sigurisht do të siguronte një performancë më të madhe, por kjo sigurisht nuk është një udhë për të gjithë.

HotHardware tashmë ka filluar testimin.

Javën e ardhshme, ne do t'i shohim më afër dy të sapoardhurit.

Hozzászólások

gabi123
+1
Cito - Med1on:
Cito - gsbi234:
Unë mbështes vëmendjen e Raven, 2200G është një ofertë e mirë nëse unë vetëm shikoj atë në të njëjtën sasi si R3 1200, kështu që ne kemi një falas falas, një IMC më të mirë dhe një dizajn CCX, jo më për çfarë të flasim. Javën e ardhshme shpresoj se mund të godas një 2400G ...

Kohët e vjetra të mira kur e shkruam këtë lloj hekuri së bashku ... :-) Cila është ID-ja juaj origjinale? Keni harruar fjalëkalimin tuaj?

Po! Jo, e kam marrë tashmë! ;) Unë jam duke pritur për Raven, është e gjitha në agim. Unë shpresoj se mund të marr një javë tjetër, sepse kjo nuk është një gjë e keqe për A8-9600, por është në rregull ... :D
Med1on
Cito - gsbi234:
Unë mbështes vëmendjen e Raven, 2200G është një ofertë e mirë nëse unë vetëm shikoj atë në të njëjtën sasi si R3 1200, kështu që ne kemi një falas falas, një IMC më të mirë dhe një dizajn CCX, jo më për çfarë të flasim. Javën e ardhshme shpresoj se mund të godas një 2400G ...

Kohët e vjetra të mira kur e shkruam këtë lloj hekuri së bashku ... :-) Cila është ID-ja juaj origjinale? Keni harruar fjalëkalimin tuaj?
gsbi234
+1
Unë mbështes vëmendjen e Raven, 2200G është një ofertë e mirë nëse unë vetëm shikoj atë në të njëjtën sasi si R3 1200, kështu që ne kemi një falas falas, një IMC më të mirë dhe një dizajn CCX, jo më për çfarë të flasim. Javën e ardhshme shpresoj se mund të godas një 2400G ...
Med1on
Argëtim i pazakontë i sendeve:
https://www.youtube.com/watch?v=BdYAe6pHWzE