HOC është i shpejtë për fillestarët dhe fillestarët, ose kështu shkruajmë!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

fshehurazi ne shpresojmë se shumë prej lexuesve tanë kanë raportuar këto rreshta të vjetra átfutásánál, mori na dalë gjatë viteve, jo tamam të qetë, por sipas të dhënave të fundit ishin për fat të mirë një numër i madh i anëtarëve të rinj. Mendimet e mëposhtme janë për të dy kampet, padyshim kjo e fundit do të gjejë më shumë risi në të.

hoc logo

Ndoshta jo për askënd është se pjesa më e madhe e blockers ad ka bërë jetën e portaleve online shumë e vështirë. Për shumicën e vendeve, ishte jetësore të gjesh burime të tjera të jashtme ose të brendshme. Nuk është sekret se Gearbest është aktualisht në rolin tonë në këtë rol. Nga kjo ne përpiqemi të nxjerrim maksimumin nga ajo, për të formuar situatën në mënyrë që të gjithë ta bëjnë këtë. Natyrisht në këtë pikë, lexuesit tanë kryesisht merren me atë se si mund të përfitojnë nga kjo. Epo, këtu në këtë moment mund t'ju ofrojmë sa më poshtë:

  • Çdo ditë një kupon i ri zbritje
  • Buletini i kuponit të kuponit Gearbest
  • Testet dhe prezantimet për pajisjet e tyre emocionuese
  • Këto janë gjërat kryesore që shpresoni të kurseni pak kohë, dhe nga ana tjetër, ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tuaj personale para ose pas blerjes.

Ka më shumë, le të themi

Sipas parimit ad-and-get, në faqen e internetit është botuar të paktën një lajm, hyrje, artikull - një theksim simpatik - në baza ditore. Ne mendojmë se mund t'i rendisim në dy grupe kryesore, këtu ne menjëherë vëmë re se kjo natyrisht nuk ishte rasti për shkak të rastësisë:

  1. Kur projektuesi filloi ditën me kafe të dyfishtë / trefishtë
  2. Çmimi i Champions

Dëshironi një dritë natën sensor lëvizje nën shtrat? Apo një altoparlant në formë kafshe ku dy dhëmbët e parë do të zëvendësojnë numrat? E njëjta gjë me dizajnin e lepurit? Ju jeni të mendoni mirë, në këtë vlerësim ju do të gjeni ato pajisje që, për disa arsye, japin siguresën tërësisht. Natyrisht, këto janë gjithashtu të disponueshme për një fije të vetme, por këtu spekulojmë se do t'i shërbejë kryesisht nevojave të vizitorëve tanë që preferojnë të lexojnë për gjëra të çuditshme, jo zgjidhje të përditshme. Zakonisht me titull është e lehtë të dallojmë atë që ne po synojmë në këtë fushë - një pikë tjetër referimi është shenja <> në figurat e hapjes.

Nuk ka asnjë surprizë në emër të kampionëve të çmimeve jo plotësisht modeste. Produkte që mund të blihen me një çmim shumë më të lirë sesa çmimi i shtëpisë në Gearbill. Këtu, për shembull, ne mendojmë për kartat e kujtesës, smartphones, laptopë, në shumicën dërrmuese të rasteve emri i artikullit është tashmë në titullin e lajmeve - "kamë" është këtu gjithashtu!

buletini i kuponit të kuponit të gazetës v2Ju mund ta gjeni në faqen kryesore!

Ne shpresojmë që me këtë skemë t'i plotësojmë nevojat tuaja mjaftueshëm, do të shtojmë disa fjalë më shumë para se të shkojmë më tutje. Ne gjithashtu kemi një orë 24 për një ditë, dhe përveç kësaj, në kuptimin material, ne nuk jemi në gjendje të provojmë të gjitha produktet ekzistuese që përmendim. Artikujt dhe prezantimet i përkasin një faqe tjetër, ne mund të bëjmë shumë gjëra këtu, por nuk kemi kapacitet për hyrje më të shkurtra - kjo është mirë që ju të dini për të shmangur keqkuptimet! Ne harrojmë qarqet e mëposhtme, duke marrë parasysh aspektet e mëposhtme kryesore:

  1. Vlerësimi i Gearbestes për një produkt të caktuar - duke shikuar në faqen e prodhuesit, nëse është e mundur - hulumtimi pas reagimit më kuptimplotë të konsumatorëve.
  2. Kërkoni për teste dhe prezantime, nëse keni, me video të papërshkruara.
  3. Krahasimi i çmimeve për gjëra të lira realisht.
  4. Natyrisht, ne gjithashtu preferojmë të shijojmë zbritje dhe zbritje të ndryshme.

Kjo është e gjitha që mund të bëjmë për kauzë të mirë. Ne e dimë se metoda nuk është e përsosur, kështu që ne nuk mund të garantojmë që çdo produkt këtu do të jetë aq i shkëlqyeshëm sa ai i parë. Meqenëse është një vegël teknike (në përgjithësi), dështimet gjithmonë mund të ndodhin. Për raste të tilla, ju lutemi kërkoni falje për të, sigurisht që nuk jeni nga uji i thellë kur telashet kanë mbaruar. Idealisht, këtu do të vini në Ti, me komentet, mendimet dhe përvojat tuaja, ne do të jemi në gjendje të marrim një pamje të produktit në mjedise të ndryshme, gjë që do ta bënte më të lehtë marrjen e vendimeve. Apo kemi ëndërruar shumë kënaqësi? Rezulton koha ...

promovime kuponNuk do të jetë e vështirë për të gjetur as.

Përveç kësaj, natyrisht, ne mbetet "tradicionale" hírezésnél, deri më tani mundësitë tona janë duke u përpjekur për të raportuar mbi risitë aktuale (të tilla si Meltdown dhe Specter, NVIDIA Titan V), tendencat (ajo do të jetë patate të skuqura lirë Nand, po bëhet karta shtrenjtë grafike, etj), shumë dashur nga software (VLC media player, Opera, Vivaldi, etj) shpenzimeve të kohëve të fundit. Ndonjëherë, për fat të keq, për shkak të natyrës së punës intensive të vërtetë ata nuk janë shpesh hoc transmetimet televizive në vijën e zakonshme up gjerë.

Duke parë një pamje të shkurtër, atëherë ne jemi këtu. Si gjithmonë, gjithmonë jemi të etur të marrim komentet, manifestimet e drejtësisë.

Hozzászólások

s3nki
Cito - Joci:
Cituar - s3nki:
Tani është e mundur të regjistroheni veçmas. Ka dy tema të ndryshme, gazeta hoc do të zgjedh kodin e kuponit të lajmeve dhe kod kodin kupon.

Thanks!
Por ka ende një pyetje ...
Çdokush që është regjistruar për ta bërë këtë do të duhet të regjistrohet përsëri? Nëse jo, cila letër do të marrë? :)
Sidoqoftë, mom dhe kec (et) janë në rregull? :)


Hi!

Çdokush që është regjistruar në gazetën e vjetër do të marrë të dyja letrat e tanishme nga fondi, nëse nuk janë pajtuar me një prej tyre. Abonimi është i detyrueshëm, nuk është e detyrueshme të kërkosh të dyja, dhe të çregjistrosh thjesht duke klikuar në lidhjen në fund të mesazhit.
Joci
+1
Cituar - s3nki:
Tani është e mundur të regjistroheni veçmas. Ka dy tema të ndryshme, gazeta hoc do të zgjedh kodin e kuponit të lajmeve dhe kod kodin kupon.

Thanks!
Por ka ende një pyetje ...
Çdokush që është regjistruar për ta bërë këtë do të duhet të regjistrohet përsëri? Nëse jo, cila letër do të marrë? :)
Sidoqoftë, mom dhe kec (et) janë në rregull? :)
s3nki
+1
Cito - Joci:
Ka disa pyetje, sepse çështja e buletinit ende nuk është e qartë për mua.
1 rrethore, tema të ndryshme 2? Pra, nuk mund të regjistroheni veçmas në qarkoren javor? A funksionon me qarkoren GB-cup? Apo është e mundur të regjistroheni veçmas tek njëra dhe tjetra?
A është ndarë ndarja e vjetër rrethore (për shembull, gazeta 3. HOC)?

Tani është e mundur të regjistroheni veçmas. Ka dy tema të ndryshme, gazeta hoc do të zgjedh kodin e kuponit të lajmeve dhe kod kodin kupon.
Med1on
Për Gearbestes hapjen e fotografive, provoni një skemë të re, të rafinuar, ndoshta do të shfaqet vlerësimi i produktit. Pastaj ne vetëm duhet të kuptojmë pse zvarritje fotot vertikalisht në Joomla ... : Lol:
Med1on
Cito - Joci:
Ka disa pyetje, sepse çështja e buletinit ende nuk është e qartë për mua.
1 rrethore, tema të ndryshme 2? Pra, nuk mund të regjistroheni veçmas në qarkoren javor? A funksionon me qarkoren GB-cup? Apo është e mundur të regjistroheni veçmas tek njëra dhe tjetra?
A është ndarë ndarja e vjetër rrethore (për shembull, gazeta 3. HOC)?


Pyetja është e ligjshme, kompetentët ndoshta do të jenë në gjendje t'ju përgjigjen nesër.
Joci
+1
Ka disa pyetje, sepse çështja e buletinit ende nuk është e qartë për mua.
1 rrethore, tema të ndryshme 2? Pra, nuk mund të regjistroheni veçmas në qarkoren javor? A funksionon me qarkoren GB-cup? Apo është e mundur të regjistroheni veçmas tek njëra dhe tjetra?
A është ndarë ndarja e vjetër rrethore (për shembull, gazeta 3. HOC)?