Shinat XS3510MA - ëndrra ime realizohet

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Njëherë e një kohë kur 286 procik u pushtua, bleva një kartë zanore në kompjuterin tim të parë. Nuk ishte e lirë, ajo ishte mono dhe nuk kishte asnjë port pa fat, por doli nga makina. Pastaj, pak vite më vonë, një LuginëMe 486 multimedia (ju mund të imagjinoni sa shumë multimedia ishte), pashë pamjen e parë që u shfaq edhe në madhësinë e monitorëve në atë kohë, por Buzz Lightyear po vraponte atje në ekran.

Shinat XS3510MA

Ndonjëherë, në këtë kohë, fillova të mendoj në mendjen time se sa e mirë do të ishte të shihja filma në televizor pranë televizorit ose të luante një ekran shumë më të madh se ato në atë kohë.

Për fat të keq, makina e parë e vërtetë multimediale më duhej të prisja pak, por kurrë nuk hoqa dorë nga plani im për të ndërtuar një makinë pranë televizorit. Ndonjëherë bleva kartën time të parë VIVO në Pentium 2. Nëse nuk e dini, atëherë VIVO ka hyrjen e videos dhe shkurtesën e daljes së videos, domethënë përmes këtyre kartave, ju mund të eksportoni një sinjal video dhe ta merrni atë.

Problemi i vetëm ishte se kisha vetëm para të mjaftueshme për të bërë një makinë të përshtatshme për veten, kështu që kjo strukturë nuk mund të ishte një HTPC e vërtetë, vetëm për shkak se kjo fjalë nuk ekzistonte as në atë kohë. Pavarësisht nga kjo, unë e desha, pasi mora një fotografi me një kohë të mirë në televizor në dhomën tjetër dhe zëri u filtrua si ajo mundi. Bleva një sintonizues të jashtëm Panasonic, i cili ishte i dy dimensionet e jashtme dhe masa e VCR VCR. Natyrisht që ky nuk ishte problem, ishte se unë mund të shikoj televizionin dhe të regjistroja në monitor në monitor. Është e panevojshme të thuhet, në atë kohë ishte pak e rrallë në shtëpi në një kompjuter në shtëpi, thjesht sepse ishte shumë më i vogël se sa ishte sot.

Gjëja është, në fund, ëndrra ime të bëhet e vërtetë dhe u bë një HTPC e vërtetë, e cila, sipas ideve të mia, ishte gjithçka për hardware.