Ne kemi testuar kufjet e Xiaomi Mi Dual Driver (BRE01JY)

Lexuesit Rishikimi:0/5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

hyrës

Mos i kushtoni vëmendje sasisë së parave që BRE01JY mund të përballojë, vetëm pak njerëz mund të prodhojnë një pranga të cilësisë që mund të interpretohet. Kjo kërkon një mentalitet të ngjashëm me atë të përdorur nga Xiaomi: marzhi i fitimit duhet të jetë "5%". Çfarë do të thotë kjo në praktikë? Duke shpenzuar pothuajse ekskluzivisht çmimin e blerjes në produkt, ne gjithashtu do të heqim përqindjen e 27 nga Kina. E pra, ne do të kemi nevojë për këto "truket" sepse kemi të bëjmë me një produkt të ulët.

xiaomi bre01jy nyito v1

ekran

BRE01JY është një lloj kalimi midis veshëve tradicionalë dhe veshit të veshit, pra kanalit të veshit. Ky dizajn mund të bëhet vërtet i vërtetë për ata që nuk preferojnë në mënyrë eksplicite projektimin e "lavazhit të trurit". Mendoj se nuk do të pajtohen të gjithë, por mendoj se kjo është mënyra më optimale për të bërë gjëra për rehati.

Emri i dyfishtë i shoferit në produkt nënkupton që dy drejtime dinamike janë të vendosura në kufje. Ne i lidhëm kokat tona dhe gjetëm se "membrana" qeramike (shoferi i dytë) është menduar të funksionojë si një pajisje pasive, sepse është e shtyrë nga ajri që është i mbushur me membranën konvencionale. Pra, ne ndjehemi disa truket e marketingut për këtë, por pastaj do të bëhemi të mprehtë për atë që mund të bëjmë për ty.

kuti xiaomi kuti xiaomi 02

kuti 02

Siç mund ta shihni, paketimi nuk meriton shumë për të thënë, natyrisht që nuk pritet që Xiaomi të vazhdojë t'i kushtojë vëmendje në këtë drejtim. Në fakt, kjo është e mirë, sepse shërben gjithashtu për të maksimizuar koston e prodhimit të produktit në teknologjinë e shëndoshë.

Specifikim i plotë

Detajet e produktit

Prodhuesi: Xiaomi
Emri i produktit: BRE01JY
Lloji: Në vesh
Përgjigja në frekuencë: 20 - 40 kHz
Pengesa: Ohms 32
Ndjeshmëria: 105 dB
Lidhja: tela, 3,5 mm
Gjatësia e kabllit: metra 1,25
Ndjeshmëria: 104 dB
Frekuenca minimale 20 Hz
Maksimumi i frekuencës 20000 Hz

Tjetër

Pesha: gram 14
Dimensionet e paketimit: 12,0 × 3,5 × 2,5 cm
Shtesat: Marrja e telefonatave (Mikrofoni i integruar), Ndryshimi i volumit, Luajtja / Ndalo

Përmbajtja e paketës

1 × BRE01JY, 1 × Anglisht Manual përdorimi

Nëse rehati është diskutuar më lart, ata nuk janë kursyer nga Xiaomi me "femër", pasi që është dhënë instalimi i njehsorit BRE01JY 1,25. Moduli i kontrollit ndodhet rreth 15 cm larg nga altoparlanti i djathtë, dhe ne po flasim për këtë pas fotos.

kontroll

Kam zbuluar dy truket në këtë pikë: unë mendoj se do të ishte e dobishme që të kisha tensionin e instalimeve elektrike këtu, ose do ta kisha zgjidhur ndryshe në butona. Për këta të fundit ankohem se nuk ka mjaft shtëpi, dhe për shkak të vendosjes së vogël që ajo ka bërë për mua, nuk e kam shtypur atë siç dëshiroja.

Butoni i kontrollit të mesëm
  • Shtypni: për t'iu përgjigjur një telefonate
  • Shtypni dhe mbani: refuzoni thirrjen
  • Shtypni butonin gjatë një telefonate: memec
  • Shtypni dhe mbani gjatë një telefonate: Përfundoni telefonatën

Buttons për kontrollin e vëllimit (dmth. Dy ekstremet) nuk mund të luhet.

Cilësia dhe përdorimi i zërit

Ju lutem vini re sa vijon; nga njëra anë, është një produkt i nivelit të hyrjes, dhe nga ana tjetër unë mund të them me siguri se jam shumë i rreptë në testimin - kjo është ajo që unë mendoj se shkrimet e mëparshme tregojnë.

Eeyore

Sipas mendimit tim, një dizajn gjysmë veshit është e natyrshme në rrjedhje prestigjioze të shëndoshë (dmth mjedisit do të dëgjojë atë që gjëmon në veshët tona) dhe se unë mund të shpallë se goditje me të vërtetë të thellë të humbur. Situata nuk është aq serioze sa një mbrëmje e tërë Fásy Mulatós, por le të shohim, veshët në rangun e zërit janë humbur shumë. Kuvertat qendrore janë mjaft energjikë - në fakt, tashmë shumë larg - pas disa barazimeve, diçka mund të mblidhet këtu.

Interesante, mid-range ishte, unë do të jetë më së shumti në gjendje të kuptoj mesataren e shënuar: kjo është shumë e gjitha në vend, por me të vërtetë vetëm rreth. Me një thupër të lehtë, me trajtim ton - në 910 Hz, një ca. Kam provuar 5 me përforcim decibel - ndoshta me një lloj humori të mirë, treguesin e pasur me detaje. Për fat të keq, sipas parazgjedhjes, ajo nuk tha diçka të mirë për të kënduar.

Alatin

Duke ngritur më tej katranin, aftësitë e BRE01JY janë të embellished. me një theks më të madh (410 kHz) është mjaft tërheqës në tablonë e përgjithshme është, shtrembërim çuditërisht, nuk u takuan edhe e shëndoshë pas rritje, shkëlqimin dhe të detajuar si në heshtje si unë mund të në atë të guxoj të them se ishte e mirë.

hules parajsë

përmbledhje

Duket sikur gjithçka ka kufirin, në këtë nivel çmimi (afërsisht 5 000 HUF), madje Xiaomi nuk mund të bëjë një mrekulli të vërtetë. Ajo që është e mirë është se pajisja është testuar për ngushëllim për shkak të peshës së ulët dhe dizajnit të saj të shkëlqyer, i cili në fakt mund të mungojë absolutisht në sistemin tonë të dëgjimit. Cilësia e zërit, natyrisht, nuk është e njohur në botë, lexuesit tanë të veshëve janë më të mirë nga një distancë e konsiderueshme. Në anën tjetër, ata që duan një linjë vesh, pa minimum veshin pakëndshme ose duan të jenë një arkave një shumë pothuajse laughably modeste, mirë, ata patjetër qenë zgjidhje interesante për BRE01JY. Sipas mendimit tim të thjeshtë, nuk është disavantazh nëse blerësi i ardhshëm është besimtar në barazimin, sepse atëherë (ndoshta) ne mund të përforcojmë pikat ku veshët janë të pranueshëm. Nuk do të tingëllojë mirë, por mirë, nëse mund të jetoj me këtë imazh. Logoja e mëposhtme është në thelb për atë që mund të bëjmë pas barazimit, plus një dozë dashamirëse.

Çfarë është Shofer Xiaomi Dual (BRE01JY) shitet aktualisht në Gearbesten (kliko për të zmadhuar hapjen), çmimi i një total prej $ 17,99 - 15,99 dollar edhe periudha e mundur promovuese. Nëse keni ndonjë pyetje, mos hezitoni të kërkoni.

Prezantimi i UMIDIGI Z2 Pro - Inteligjenca artificiale, shfaqje e madhe dhe procesori i ri

Lexuesit Rishikimi:5/5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Prezantimi i UMIDIGI Z2 Pro - Inteligjenca artificiale, shfaqje e madhe dhe procesori i ri - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

UMIDIGI Z2 Pro mund të jetë një shembull se si një kompani në zhvillim mund të prodhojë një telefon konkurrues.

umidigi z2 për 5

Xiaomi Çfarë është 8 kundër Xiaomi MI MIX 2S, apo çfarë më pëlqen?

Lexuesit Rishikimi:5/5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Xiaomi Çfarë është 8 kundër Xiaomi MI MIX 2S, apo çfarë më pëlqen? - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Xiaomi është krejtësisht e pazakontë me dy telefona të lartë në treg, por ato duken si një shikim në shikim të parë.

mix2s vs mbulesën time 8

A urren të planifikosh një rrugë në programin e navigimit? Le të tregojmë zgjidhjen!

Lexuesit Rishikimi:5/5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
A urren të planifikosh një rrugë në programin e navigimit? Le të tregojmë zgjidhjen! - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Është shumë më e thjeshtë për të planifikuar turneun tuaj në Google Maps, por për të marrë rrugën nga kompjuteri juaj në programin e navigimit?

itnconv 9