Artikujt e kujtesës

Artikull #
adresë autor rezultatet
U përpoqëm: Kingston HyperX Predator - i cili Alien gjithashtu njeh Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 11864
Ne testuam: GeIL EVO Veloce dhe EVO Leggera Nga: Tárnok Zoltán 26971
Ne testuam: familjen e kujtesës GeiL Corsa - më mirë se benzina 1.2 Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 11221
Kujtimet Geil DDR3 testuar në masë Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 21360
Kingston HyperX LoVo: Nëse unë dua ta rrufe shpejt nëse dëshiroj ta shpëtoj atë Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 22924
Modulet me kosto efektive DDR2 dhe DDR3 nga Zeppelin Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 21894