• procesor
  • shkruar:
  • Lexo: 702

AMD e ka habitur Kinën me SoC unike

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
AMD e ka habitur Kinën me SoC unike - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Zhongshan Subor është një kompjuter lojrash i përballueshëm për tjegull.

Zhongshan Subor konsol

Chip jashtëzakonisht i fuqishëm, AMD bashkua Ryze dhe fuqinë e Vega katër cores procesor (logjik 8 fije, 3,0 ritmi GHz) dhe Vega NGCU 24, 1 536 që të procesimit. Kjo ishte për të përdorur autobusin 1,30 256 GHz GPU-bit kujtesës, e cila është e vështirë-Wired kujtesës 8 GB GDDR5 Series. Vega IGP, natyrisht, ka DirectX 12 dhe Vulcan mbështetje, natyrisht FreeSync është gjithashtu në dispozicion.

AMD Custom Custom Custom Vega Zen SOC 8 740x408

Subor argumenton se ende ekziston një boshllëk në tregun e lojtarit; PC klasike të lojrave OEM janë tepër të shtrenjta për tregun kinez, por konsolet nuk ofrojnë mjaftueshëm shkathtësi për të gjithë. ndoshta përshtatur për ndërfaqen e përdoruesit - tani, megjithatë, të ndërtuar një PC që ka një veti pozitive të desktop, por ajo është e lehtë për t'u përdorur dhe të shfaq një formë si një grupim endet chip, koduar Fenghuang. Emri i makinës është thjeshtë SUBOR. Materiali vjen në dy lëshime: një makinë me të vërtetë konsol dhe një kompjuter klasik.

Me specifikimet e mësipërme, SUBOR mund të jetë një lojtar i madh i PC-së, duke ruajtur një shkallë të lartë të integrimit dhe konsumit. Shfaqja u paraqit në ngjarjen e Kinës Joy 2018.

Burimi: techpowerup.com