Programuesit e elitës së Hungarisë konkurrojnë me NNG

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Konkursi NNG C ++ Grand Prix Programmer u mbajt në dhjetor 7 në selinë e kompanisë për zhvillimin e softuerit në Budapest.

c grandpix_ngg
Në kualifikimet, tetë ose gjashtë skuadra të larta nga të gjithë treqind encoders erdhën në finale për të matur përfundimisht njohuritë e tyre në enigmën e prodhuar nga programuesit e NNG.

Ashtu si Mario Kart live

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Disa të rinj australianë menduan për këtë, dhe ishte akt i gjallë i Mario Kart. Ju mund të shihni rezultatin më poshtë.

Sigurisht, këtu ju nuk keni për të përfunduar dorën dhe këmbën tuaj.

Ata janë programuesi më i talentuar i studentëve

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Në Ericsson 2013, Ericsson Hungaria organizoi konkursin e programimit C ++ për studentët e universitetit dhe të diplomuarit e rinj për një të tretën. Në këtë turne të këtij viti, pjesëmarrësit ishin në gjendje të matnin aftësitë e tyre në tre raunde.

Për shumë, një të mirë programues-me-nje-pak-faqe

Konkursi u fitua këtë vit nga një kompani miqësore që shkoi në një shkollë të mesme, sot dy janë studentë në Universitetin Pannon, ndërsa anëtari i tretë i ekipit është studenti i doktoraturës në ELTE. Anëtarë të ekipit Proklan: Dávid Búcsú, Gergő Dóczi (Universiteti Pannon) dhe Balázs Szalkai (ELTE).