Artikull #
adresë autor rezultatet
Ne testuam: GeForce GTX 550 Ti - bestbuy ose bie? Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 12894
ATI Radeon HD 6850 dhe CFX - Emri i konfuzion, forca kryesore Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 13099
ASUS GT dhe ENGT220 240 BRAVO: Revised vogla-GeForce-s Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 9899
450 450 GeForce GTS dhe GTS SLI - GeForce sensor i ri, e mes-varg Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 12246
Një i madh testi kartë video: GTX 465 5830 në dhe nga HD në krye Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 13720
ATI Radeon HD 5670 - 11 DirectX vërtetë të lirë? Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 9729
ATI Radeon HD 5670 - A është DirectX 11 me të vërtetë me çmim të ulët? (anglisht version) 2010-03-08 8 2217 Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 10337
artileri të rëndë: HD 5970, 5870 Crossfire HD, HD 5850 Crossfire Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 10527
BIG BANG: HD 5970, 5870 HD CrossFireX, CrossFireX HD 5850 (Angol version) Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 8259