verne mars pro

  • Kategória: PDA
  • Találatok: 224

Xiaomi Mi Note 2 - a megfizethető minőség

A Xiaomi Mi Note 2-es készüléke már nem a legfrisebb darab, de mi most pont ezért vesszük elő újra. Most már eltelt annyi idő, hogy a megfizethető sávba kerüljön, eközben viszont a dizájn még mindig friss, a hardver még mindig erős maradt.

 Xiaomi Mi Note 2 1

 Az, hogy nem a legfrisebb készülék azt is sugalja, hogy van nála jobb, erősebb telefon is. Ezt kár is lenne tagadni, azonban a képeket elnézve, a hardver specifikációját böngészve tudjuk, hogy ez a készülék még sok évig megörvendezteti szemünket.

 Xiaomi Mi Note 2 2

A telefon alumínium házat kapott, aminek elején egy kétoldalt hajlított 5,7 colos OLED kijelzőt találunk, aminek felbontása 1920 x 1080 pixel. Ahogy megszokhattuk a Xiaomi telefonok esetén, itt is az Android egy speciális változata, a MIUI fut, kiadástól függően annak is minimum a 8-as változata.

 Xiaomi Mi Note 2 3

A szofver működtetését egy négymagos Snapdragon 821-re bízták, aminek maximális órajele 2,35 GHz. A processzor mellett dolgzoik még egy Adreno 530 GPU is, hogy a grafika zökkenőmentes maradjon. A telefon 6 GB rendszermemóriát és 128 GB háttértárat kapott.

 Xiaomi Mi Note 2 4

Kamerák terén biztos nem lesz panaszunk, hiszen a hátlapon egy 22,56 megapixeles megoldást találunk, amivel 4K felvételeket is készíthetünk. A minőségi videózást segíti a beépített rázkódásvédelem. Az előlapi kamerával sem kell szégyenkeznünk, hiszen ez 8 megapixeles, így remek önarcképeket készíthetünk vele.

 Xiaomi Mi Note 2 6

A Xiaomi Mi Note 2-ben egy 4070 mAh-ás akksi lapul. A gyors töltést a Quick Charge 3.0 technológia segíti. Rádiókból van sok féle. A navigációt segiti a GPS / A-GPS / Glonass / Beidou megléte. A külvilággal a rádiós kapcsolatot Bluetooth 4.2-vel vagy az ac szabványt támogató wifivel tarthatjuk. Természetesen szenzorokból is kapunk bőven, többek között giroszkóp, E-compass, gyorsulásmérő és barométer is található a telefonban.

 Xiaomi Mi Note 2 5

A képességeknek még nem értünk a végére, de már az eddigiekből is látszik, hogy komoly telefont kapunk a pénzünkért, a Xiaomi Mi Note 2 ára most már éppen csak meghaladja az 500 dollárt, vagyis nagyjából 150 ezer forintot.

További képek és információk itt: Xiaomi Mi Note 2

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Kapcsolódó mobil hírek

PDA

Vernee Thor - 8 mag, HD felbontás 32 ezer forintért

Vernee Thor - 8 mag, HD felbontás 32 ezer forintért

2017 június 20

A Verne Thor nevű készüléke nem a legfrissebb modell, hiszen tavaly ny&...

PDA

Féláron, alig 40 ezer forintért kapható az ASUS ZenFone 2

Féláron, alig 40 ezer forintért kapható az ASUS ZenFone 2

2017 június 19

Találtam nektek egy remek ajánlatot, ami annyira remek, hogy az utolsó...

PDA

Az LG G7 és a V30 a vártnál korábban érkezik... vagy nem

Az LG G7 és a V30 a vártnál korábban érkezik... vagy nem

2017 június 19

Na, az van, hogy pletykák jönnek mennek, és mi nem tudjuk előre melyikb...

PDA

17 ezer forintért 4 mag és HD felbontás, ez a Gretel A7 okostelefon

17 ezer forintért 4 mag és HD felbontás, ez a Gretel A7 okos…

2017 június 15

A mai napot egy nagyon kedvező áru telefonnal kezdjük, amivel biztosan nem fog...

hoc.hu