Gearbest Gearbest US Site Opening Sale promotion

  • Kategória: PDA
  • Találatok: 139

Xiaomi Mi Note 2 - a megfizethető minőség

A Xiaomi Mi Note 2-es készüléke már nem a legfrisebb darab, de mi most pont ezért vesszük elő újra. Most már eltelt annyi idő, hogy a megfizethető sávba kerüljön, eközben viszont a dizájn még mindig friss, a hardver még mindig erős maradt.

 Xiaomi Mi Note 2 1

 Az, hogy nem a legfrisebb készülék azt is sugalja, hogy van nála jobb, erősebb telefon is. Ezt kár is lenne tagadni, azonban a képeket elnézve, a hardver specifikációját böngészve tudjuk, hogy ez a készülék még sok évig megörvendezteti szemünket.

 Xiaomi Mi Note 2 2

A telefon alumínium házat kapott, aminek elején egy kétoldalt hajlított 5,7 colos OLED kijelzőt találunk, aminek felbontása 1920 x 1080 pixel. Ahogy megszokhattuk a Xiaomi telefonok esetén, itt is az Android egy speciális változata, a MIUI fut, kiadástól függően annak is minimum a 8-as változata.

 Xiaomi Mi Note 2 3

A szofver működtetését egy négymagos Snapdragon 821-re bízták, aminek maximális órajele 2,35 GHz. A processzor mellett dolgzoik még egy Adreno 530 GPU is, hogy a grafika zökkenőmentes maradjon. A telefon 6 GB rendszermemóriát és 128 GB háttértárat kapott.

 Xiaomi Mi Note 2 4

Kamerák terén biztos nem lesz panaszunk, hiszen a hátlapon egy 22,56 megapixeles megoldást találunk, amivel 4K felvételeket is készíthetünk. A minőségi videózást segíti a beépített rázkódásvédelem. Az előlapi kamerával sem kell szégyenkeznünk, hiszen ez 8 megapixeles, így remek önarcképeket készíthetünk vele.

 Xiaomi Mi Note 2 6

A Xiaomi Mi Note 2-ben egy 4070 mAh-ás akksi lapul. A gyors töltést a Quick Charge 3.0 technológia segíti. Rádiókból van sok féle. A navigációt segiti a GPS / A-GPS / Glonass / Beidou megléte. A külvilággal a rádiós kapcsolatot Bluetooth 4.2-vel vagy az ac szabványt támogató wifivel tarthatjuk. Természetesen szenzorokból is kapunk bőven, többek között giroszkóp, E-compass, gyorsulásmérő és barométer is található a telefonban.

 Xiaomi Mi Note 2 5

A képességeknek még nem értünk a végére, de már az eddigiekből is látszik, hogy komoly telefont kapunk a pénzünkért, a Xiaomi Mi Note 2 ára most már éppen csak meghaladja az 500 dollárt, vagyis nagyjából 150 ezer forintot.

További képek és információk itt: Xiaomi Mi Note 2

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Kapcsolódó mobil hírek

Technológia

Még nem végezted el az adategyeztetést? (frissítve)

Még nem végezted el az adategyeztetést? (frissítve)

2017 május 22

Akkor most van egy jó hírünk; végre online is letudhatod ezt a k...

PDA

8 magos telefon full HD felbontással 35 ezer forintért?

8 magos telefon full HD felbontással 35 ezer forintért?

2017 május 22

Ilyen készülékeket látva érzem úgy, hogy ér...

PDA

Olcsó, olcsóbb, legolcsóbb - 4 magos telefon 15 ezer forint alatt

Olcsó, olcsóbb, legolcsóbb - 4 magos telefon 15 ezer forint …

2017 május 22

Múlt héten egy 20 ezer forint alatti 4 magos telefonról írtam,...

Technológia

Új tarifacsomagok a Telenornál, itt a Hello Data

Új tarifacsomagok a Telenornál, itt a Hello Data

2017 május 19

A Telenor egy új, korlátlan mobilnet és hívás csomaggal...

hoc.hu