Xiaomi Mi 6 - brutál telefon barátságos árcédulával

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Xiaomi telefonja azoknak készült, akik hardver tekintetében nem ismernek kompromisszumot. Ehhez képest viszont meglepően olcsó lett!

Xiaomi Mi 6 4G Smartphone1

 

Arról, hogy jól néz ki túl sok szót nem érdemes ejteni. Ennyi pénzért nézzen is ki jól! Ami viszont érdemel néhány szót az a hardver, hiszen enyhén szólva is izmosra sikerült a jószág!

 

Xiaomi Mi 6 4G Smartphone2

 

A Xiaomi Mi 6 vízálló házba került. Ebben lakik a központi egység, ami egy nyolcmagos Snapdragon 835 2,45 GHz-es órajellel. Ha sok programot szeretnénk egyszerre futtatni, akkor elengedhetetlen a sok memória. Nos, ebben a készülékben ezzel sem lehet baj, hiszen 6 GB rendszermemóriát találunk benne, ami mellett 64 GB-os a háttértár. A grafikai kiszámolását egy Adreno 540 GPU-ra bízták, ami 653 MHz-en üzemel.

 

Xiaomi Mi 6 4G Smartphone3

 

A telefon kijelzőjének átlója 5,15 col, felbontása 1920 x 1080 pixel, a pixelsűrűség pedig 428 PPI. Kamerából rögtön hármat is kapunk. Az előlapi 8 megapixeles, míg a hátlapon két 12 megapixeles kamera dolgozik. Szenzorokból sem szenvedünk hiányt, találunk Ambient Light Szenzort, E-Compass-t, Gravitációs érzékelőt, Giroszkópot, közelségérzékelőt és gyorsulásmérőt.

 

Xiaomi Mi 6 4G Smartphone4

 

A külvilággal a kapcsolatot sok-sok rádió biztosítja. A navigálást segíti a GPS, Glonass, Beidou és A-GPS megléte. Találunk benne Bluetooth 5.0-át, és persze wifit is, ebből olyat, ami támogatja a 802.11a/b/g/n/ac szabványokat. Ha telefonálni szeretnénk akkor sem lesz probléma, hiszen bárhol a világon működőképes marad a készülék a rengeteg telefon és adatátviteli szabvány támogatása miatt.

 

Xiaomi Mi 6 4G Smartphone5

 

Ahogy látható nem egy kispályás készülékeről van szó, de ahogy a címben említettük az árcédulán található összeg még sem veri ki a biztosítékot, azoknál legalábbis biztos nem, akik tudják, hogy mennyibe kerülne ugyan ez a hardver, egy felkapottabb gyártó neve mögé bújtatva.

 

Xiaomi Mi 6 4G Smartphone6

 

További információkat és képeket itt találsz a telefonról: Xiaomi Mi 6 4G Smartphone

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!