• Szoftver
  • Írva:
  • Olvasva: 1633

AMD Radeon ReLive Edition 17.5.1

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Új béta állopotú meghajtó érkezett AMD videokártyákhoz, melyben a szokásos módon találunk a friss kiadású játékokhoz optimalizációt, valamint számos fontos javítást a már ismert hibákhoz.

 AMD Radeon Software Crimson ReLive Relase 1 1

Lássuk a frissítés miben létét. A Prey hivatalos támogatást kap, 4,7 %-os növekedést mérhetünk a nem optimalizált 17.4.4 kiadáshoz képest, ráadásul a játékhoz kapunk egy multi-GPU profilt is. Kijavították a Radeon szoftver eltávolításakor jelentkező "1603"-as hibát. Az egyik figyelemre méltó új funkció a kapcsolható grafika támogatása Unigine Superposition az XConnect és a Hybrid Graphics számára. Kisebb javítások érkeztek a Forza Horizon 3, a Civ VI és a WattMan játékokhoz.  A végére még egy fontos javítás, mostantól rendesen, hiba nélkül működik majd a Radeon szoftver automatikus frissítése.

A cég továbbra is küzd a CrossFire és a FreeSync kapcsolatos hibákkal. Öt hónappal a bevezetés után számos probléma fennáll még a Radeon ReLive-nál. Az alkalmazás-kompatibilitási problémák és az általános stabilitás még mindig bőven hagy kívánnivalót maga után. Szerencsére úgy tűnik, hogy ha vannak is hibák, a szoftver fejkesztő csapat gyorsan reagál a felmerülő problémákra, így továbbra is érdemes a friss drivereket használni.

Letöltés: AMD Radeon ReLive Edition 17.5.1

 

Szóljon hozzá!