Elephone ELE MGCOOL - a széparcú

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ma már volt egy okoskarkötő, de ezt a másodikat sem hagyhattam ki, mert bár ez sem tud többet, de baromi jól néz ki.

Elephone ELE MGCOOL1

Mert, hát azért valjuk be, nagyon nem mindegy, hogy mi fityeg a csuklónkon. Lehet kapni 10-12 dollárért használható nem túl szép vagy 20-22 dollárért használható, ráadásul szép darabokat is. Tegyük a kezünket a szívünkre, mind adnánk még 2-3 ezer forintot, hogy a munkatársnő megkérdezze mit viselünk!

Elephone ELE MGCOOL2

Nos, azt gondolom, hogy a Elephone ELE MGCOOL esetén meg fogják kérdezni, mert ez a karkötő nem csak a nevében cool, hanem a valóságban is! Képességek tekintetében megint csak azt tudom írni, amit eddig, mindent tud, amire napi szinten szükségünk lehet. Ébreszt, riaszt ha üzenetünk vagy hívűsunk jön, figyelmeztet a nem fogadott hívásokra, szívmonitort tartalmaz, lépést számlál, lehet vele távirányítani telefonunkat ha zenét hallgatunk vagy fényképezünk.

Elephone ELE MGCOOL3

Az Elephone ELE MGCOOL egy töltéssel nagyjából 7 napot képes működni, ami testvérek között is heti egyszeri töltést jelent. Nem terheli meg az otthoni hálózatot, az már biztos!

A most bemutatott Elephone ELE MGCOOL ára jelenleg 19 dollár, a szállításért cserébe pedig 3 dollárt és 12 centet kell fizetnünk. Ez forintban összesen és nagyjából egy 6000 forintos költség. Ezért a pénzért európai raktárból, szerencsés esetben egy héten belül a csuklódra kerül a karkötő!

További információk és vásárlás itt: Elephone ELE MGCOOL

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!