Alfawise T02 - egy minimalista okoskarkötő szerény árral

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az okoskarkötőkkel már Dunát lehet rekeszteni. Igaz, valahol érhető a népszerűségük, hiszen nincs annyi felesleges dolog rajtuk, mint egy okosórán, viszont mindent tudnak, amit napi szinten használni szeretnénk.

Alfawise T02 1

 

Az Alfawise T02 az olcsóbb, egyszerűbb darabok közül való. A képességek listáját szinte felesleges is leírnom, hiszen pont azt tudja, mint minden, hasonló árban lévő konkurense. Lépést számlál, méri az elégetett kalóriát, tud kíméletesen ébreszteni, monitorozza az alvásodat, figyelmeztet ha hívásod vagy üzeneted érkezett, kijelzi a nem fogadott hívásokat. Ezek mellett természetesen mutatja az időt is, illetve pici extraként beállíthatod, hogy mennyi időnként figyelmeztessen, hogy állj fel a gép mellől és mozgasd meg a tagjaidat.

Alfawise T02 2

Ezek azok a funkciók, amiket szerintem szinte mindenki használna. Ez a karkötő ezeket biztosítja is, ráadásul alacsony az ára, így különösebben az sem zavar, ha elhagyod vagy megkarcolod, hiszen nem kellett egy havi fizetést a boltba hagyni érte. Az Alfawise T02 konkrétan 13 dollárba kerül, amihez jön még 3 dollár szállítási költség. Ezért a pénzért európai raktárból érkezik, így 3-10 munkanap alatt a csuklódon lehet.

További információk, videó a karkötőről és vásárlás itt: Alfawise T02 Bluetooth 4.0 Smart Wristband

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!