Gearbest  promotion

Elérhető árú vetített billentyűzet

Valamikor 10 évvel ezelőtt találkoztam először lézeres, vetített billentyűzettel. Érdekes innovációnak tűnt, de baromi drága volt. Azóta eltelt tíz hosszú év...

Az idő múlásának sok előnye nincs, öregszünk, előbb kihullik a hajunk, aztán a fogaink is, vagy fordítva, attól függően mivel mérgezzük magunkat. Ami viszont az idő múlásának javára írhatunk, hogy a hozzánk hasonló csórók olyan eszközöket engedhetnek meg maguknak, amikért néhány éve még a nyálunkat csorgattuk. Jelesül csökkennek az árak, pontosabban a legújabb termékek szépen a béka segge alá tolják a régebbi kütyük árait.

Valahogy így történt ez a lézer alapú vetített billentyűzettel is, hiszen napjainkra már 10 ezer forint alá csökkent az ára. Igaz, egy hagyományos klaviatúrát ennek a pénznek a töredékéből megkapunk, ám az korántsem ennyire cool. Nameg, vannak olyan szituációk, amikor egyszerűen nem is tudnánk magunkkal cipelni a nagy billentyűzetet. Van például egy tabletünk, amin nagy hirtelen meg kellene írni egy cikket. Mi a jobb? Elkezdjük írni a képernyő alján megjelenő gombokon, vagy pedig, elővesszük a vetítőnket, kivetítjük az asztalra a teljes méretű billentyűztet és írunk azon? Na ugye!

Azt azért figyelembe kell venni, hogy az asztal lapján gépelni nem olyan, mint egy hagyományos billentyűzeten. Szokni kell na, az az igazság. De meg lehet szokni, nekem legalábbis sikerült anno.

Szóval a lényeg, ha megkívántad ezt a lézeres izét, akkor most már 30 dollárért, vagyis kb. 8700 forintért a tiéd lehet, ha ide kattintasz: Bluetooth Laser Projection Virtual Keyboard with LCD Display

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Kapcsolódó mobil hírek

ASUS Mobil Hírek

Az ASUS ZenFone 2 most alig több mint 50 ezer forint

Az ASUS ZenFone 2 most alig több mint 50 ezer forint

2017 április 27

Találtam nektek egy remek ajánlatot, ami annyira remek, hogy az utolsó...

Tartozékok

Bluetooth-os segítség az önarcképekhez

Bluetooth-os segítség az önarcképekhez

2017 április 27

Nem vagyok nagy híve a selfie-nek, de azt látom, hogy sokan szeretik magukat...

Szoftver

Virulnak a vírusok az Androidos eszközökön

Virulnak a vírusok az Androidos eszközökön

2017 április 24

A múlt héten az első alkalommal történt meg, hogy a világ...

Tartozékok

Vigyük magunkkal a zenét - DT A10 Bluetooth 3.0 hangszóró

Vigyük magunkkal a zenét - DT A10 Bluetooth 3.0 hangszóró

2017 április 21

Egy kis történettel kezdem. Egyszer régen, valamikor hatodikos-hetedike...