verne mars pro

Elérhető árú vetített billentyűzet

Valamikor 10 évvel ezelőtt találkoztam először lézeres, vetített billentyűzettel. Érdekes innovációnak tűnt, de baromi drága volt. Azóta eltelt tíz hosszú év...

Az idő múlásának sok előnye nincs, öregszünk, előbb kihullik a hajunk, aztán a fogaink is, vagy fordítva, attól függően mivel mérgezzük magunkat. Ami viszont az idő múlásának javára írhatunk, hogy a hozzánk hasonló csórók olyan eszközöket engedhetnek meg maguknak, amikért néhány éve még a nyálunkat csorgattuk. Jelesül csökkennek az árak, pontosabban a legújabb termékek szépen a béka segge alá tolják a régebbi kütyük árait.

Valahogy így történt ez a lézer alapú vetített billentyűzettel is, hiszen napjainkra már 10 ezer forint alá csökkent az ára. Igaz, egy hagyományos klaviatúrát ennek a pénznek a töredékéből megkapunk, ám az korántsem ennyire cool. Nameg, vannak olyan szituációk, amikor egyszerűen nem is tudnánk magunkkal cipelni a nagy billentyűzetet. Van például egy tabletünk, amin nagy hirtelen meg kellene írni egy cikket. Mi a jobb? Elkezdjük írni a képernyő alján megjelenő gombokon, vagy pedig, elővesszük a vetítőnket, kivetítjük az asztalra a teljes méretű billentyűztet és írunk azon? Na ugye!

Azt azért figyelembe kell venni, hogy az asztal lapján gépelni nem olyan, mint egy hagyományos billentyűzeten. Szokni kell na, az az igazság. De meg lehet szokni, nekem legalábbis sikerült anno.

Szóval a lényeg, ha megkívántad ezt a lézeres izét, akkor most már 30 dollárért, vagyis kb. 8700 forintért a tiéd lehet, ha ide kattintasz: Bluetooth Laser Projection Virtual Keyboard with LCD Display

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Kapcsolódó mobil hírek

PDA

Vernee Thor - 8 mag, HD felbontás 32 ezer forintért

Vernee Thor - 8 mag, HD felbontás 32 ezer forintért

2017 június 20

A Verne Thor nevű készüléke nem a legfrissebb modell, hiszen tavaly ny&...

PDA

Féláron, alig 40 ezer forintért kapható az ASUS ZenFone 2

Féláron, alig 40 ezer forintért kapható az ASUS ZenFone 2

2017 június 19

Találtam nektek egy remek ajánlatot, ami annyira remek, hogy az utolsó...

PDA

Az LG G7 és a V30 a vártnál korábban érkezik... vagy nem

Az LG G7 és a V30 a vártnál korábban érkezik... vagy nem

2017 június 19

Na, az van, hogy pletykák jönnek mennek, és mi nem tudjuk előre melyikb...

PDA

17 ezer forintért 4 mag és HD felbontás, ez a Gretel A7 okostelefon

17 ezer forintért 4 mag és HD felbontás, ez a Gretel A7 okos…

2017 június 15

A mai napot egy nagyon kedvező áru telefonnal kezdjük, amivel biztosan nem fog...

hoc.hu