person_outline
Барај
  • Xiaomi вести
  • напишано:
  • Прочитајте: 835

Дали мислите дека коцката на Xiaomi навистина може да работи?

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Се чини дека е малку детско, иако е специјално дизајнирано за возрасни.

Xiaomi прст играчка 561x405

Xiaomi MiTU зграда блокови прст Fidget анти-стрес играчка - $ 4,59

Оваа коцка за гребење, според дистрибутерот, е одлична алатка за оние кои често се во стресна состојба на принуда. Сфери, копчиња, ролки и прекинувачи на уредите треба да помогнат да се намали и да се елиминира вознемиреноста. Па, тоа е очигледно зависно од индивидуата, така што ќе има луѓе кои не се сигурни за работите, но можеме да го замислиме спротивното. Според сликите, коцката е речиси целосно расклопувана, ако имаме еден од членовите на семејството МиТУ, можеме да создадеме различни објекти со вистинска креативност, бидејќи можеме да ги изградиме елементите. Ова веројатно се должи на фактот дека продукцијата е исклучително точна (0,005 mm), секој елемент е совршено спореден еден со друг, а безбедното заокружување на рабовите не е лоша идеја.

stesszkocka xiaomi

Уникатен, забавен подарок совршен за колеги и студенти. Се разбира, поради малиот дел мораме да внимаваме да не се приближуваме до малите!

Горенаведената цена IDE можете да го споредите со домашниот пазар со кликнување на него.