person_outline
Барај

Xiaomi Ninebot Segway ES1 електричен ролери за дел од домашната цена

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Xiaomi Ninebot Segway ES1 електричен ролери за дел од домашната цена - 5.0 надвор од 5 врз основа на 5 гласови

Xiaomi Amazfit Stratos е паметен победник во европски склад

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Цената беше конечно скршена од лимитот на доларот 150, се разбира надолу.

Stratos

Xiaomi Mi MIX 3 6 / 128 GB - можете дури и да го купите!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Новиот телефон е веќе на полиците на кинески стоковни куќи, за да можеме да кажеме цена.

xiaomi ми се меша 3

Денес, тетратки од Xiaomi се поевтини на денот на пеење!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Денес, тетратки од Xiaomi се поевтини на денот на пеење! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Семејството на лаптоп Xiaomi се прошири значително во текот на изминатата година, а сега имаме четири варијанти со широк опсег со значителен попуст.

Xiaomi MI-лаптоп-воздух 12.jpg