Барај
  • Technológia
  • напишано:
  • Прочитајте: 3082

Ние добиваме холивудски квалитет на 360 степен видео за Samsung Galaxy S9

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Новата централна единица официјално пристигна, која ќе вози не само телефон, туку и лаптоп.

Квалком-0-640x426.jpg

Птиците веќе некое време го чуваат птиците дека Самсунг ја резервира првата "мала" доза на Qualcomm Snapdragon 845, што е директен наследник на Snapdragon 835 SoC.

Нафора за подетален опис се уште не го добиле, но веќе се знае дека ги изневерил шоу во Сан Диего, новиот чип е ширина 10 нанометри и ги поддржува најновите X20 LTE конекција, која може да Gigabit брзини.

Исто така, научивме дека новиот чип ќе го вози ASUS новиот НоваГо пренослив компјутер, и секако ќе биде достапен за следните Samsung Galaxy и Xiaomi Mi 7. Производителот ветува дека чипот ќе биде соодветен за VR задачите и ќе може да прикажува видеа со 360 одделение - како што формулираат - во холивудски квалитет.

За повеќе информации за Snapdragon 845 SoC, добијте ги информациите кои ви се потребни!