Барај

Пазар за Samsung Exynos 7872 SoC

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Пазар за Samsung Exynos 7872 SoC - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Една од најинтересните карактеристики на системскиот чип е поддршката за скенирање на ирисот - ова досега беше привилегија на моделите од врвна класа.

Exynos 5 серија 7872

Дали сте љубопитни или кој телефон го купувате оваа година? Ние се каже!

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Тоа беше едвај првиот ден од годината, така што во блиска иднина имаме интересна вест за процесорите на MediaTek со среден опсег.

mediatek mt65xx процесори 640x356

Ние добиваме холивудски квалитет на 360 степен видео за Samsung Galaxy S9

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Новата централна единица официјално пристигна, која ќе вози не само телефон, туку и лаптоп.

Квалком-0-640x426.jpg