Барај

SanDisk microSDHC мемориска картичка 16 GB големина - минималистичка

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Класата на картичката Класа 10 е една од најевтините зделки на GearBest.

Оригинална SanDisk 16GB Micro SDHC картичка класа 10 v2

Првично рекламираното складирање не ветува брзина, но ајде да видиме дека не секогаш ни требаат најдобро. Постои ситуација каде што едноставно сакаме да се ослободиме од нешто поевтино, а потоа и во паметен телефон од понизок степен, тоа е доволно удобно. Важно е да бидете свесни за можностите на мемориската картичка и да ја користите како функција од неа; Овој тип е целосно несоодветен за снимање 4k снимки! За толку пари (7,68 долари), не можете да креирате нереални очекувања, може да биде одлично за складирање на филмови, музика, игри, на паметен телефон, сите други авантуристички маневри.

  • Тип на мемориска картичка: microSDHC
  • Капацитет: 16 GB
  • Брзина на читање: 48 MB / s
  • Пишување темпо: 20 MB / s

Да бидам искрен, со такви производи кои се исклучително прифатливи, секогаш се поставува прашањето за оригиналност. Па, добивме многу осврти на клиенти, никој не се пожали на тоа (посериозно), еден клиент ја провери цифрата на 18 на производот и сè беше во ред. Ние можевме да го направиме тоа сами.

Повеќе информации и нарачка: Sandisk microSDHC 16 GB (Бела)