Барај

Првото изненадување на годината е P8 таблетот на Леново

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Леново P8 беше една од најуспешните машини од минатата година и сега добиваме илјада форензичен купон 13 и подарок пакет за првиот работен ден од годината.

lenovo_p8_1.jpg

Леново P8 - оваа таблета е најдобра во изминатите неколку месеци

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Леново P8 - оваа таблета е најдобра во изминатите неколку месеци - 5.0 надвор од 5 врз основа на 9 гласови

Моќен процесор со висока резолуција и произведен од Леново.

 

CUBE Free Young X5 - минимум на 20 долари за воведни активности

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
CUBE Free Young X5 - минимум на 20 долари за воведни активности - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Еве уште една воведна акција со минимум 20, но дури може и да купите таблет со до $ 110 во богатство.

CUBE Free Young X5 3

40 $ попуст на Xiaomi Mi Pad 3, само сега, само за вас!

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
40 $ попуст на Xiaomi Mi Pad 3, само сега, само за вас! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 3 гласови

Напишав неколку пати, јас ќе го направам сега, Xiaomi е мојот омилен кинески производител. Ова не е случајност, бидејќи нема многу врска со производите што не ги уживам. Xiaomi Mi Pad 3 е исто така еден од нив, и ако видите што хардвер е во него, најверојатно ќе биде со него.

Xiaomi Mi Pad 3 таблет компјутер 1