Барај

Ние не веруваме дека нашите очи работат на Windows 95 на iPhone X

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Ние не веруваме дека нашите очи работат на Windows 95 на iPhone X - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Каналот "Хакинг Џулс" на YouTube не е прв пат со такви животински приказни.

iPhone X 8 740x490

Еден од најпаметните прелистувачи!

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Развивачите на Вивалди презеле нешто што не го знаат досега; Јулиен Пикалуса емитува жива синхронизација во живо. Оттука, можноста е пропуштена од многумина, веќе на пат.

synciscoming

Со кликнување на сликата погоре, имаме можност да добиеме вкус на работниот тек.

"Соња" се стабилизира, па Linux Mint 18.2 е завршен

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
"Соња" се стабилизира, па Linux Mint 18.2 е завршен - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Како и 18, 18.2 исто така се базира на верзијата на 16.04 на Ubuntu (LTS). Според модел за поддршка на Linux Mint, оваа верзија добива ажурирања до 2021, така што поправките на грешки ќе бидат достапни за овој систем веќе пет години.

Поднесување на логото на Лин Монт

За да ја преземете, кликнете на сликата.

Новина првенствено обезбедува понатамошно префинетост на постоечката софтверска околина, така што корисниците можат полесно да го користат системот. Понатамошни детали за известувањето IDEкликнете за да прочитате.

Вирусите се на Android уреди

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Минатата недела, за првпат во светот, повеќе луѓе сурфаат на интернет отколку Android телефони како Windows компјутери. Затоа, криминалците кои прават малициозни кодови се каснуваат: тие содржат девет илјади нови вируси дневно.

андроид илустрира5