person_outline
Барај

Со посебен купон тие се поевтини денес од паметните белегзии на Huawei

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Тие добија одлични Божиќни понуди за нашите читатели за два рачни бранови, ако барате нешто што не треба да го пропуштите.

HUAWEI чест бенд 4 работи издание паметни нараквици црвени 20180912095601211

Неодамна, Huawei беше многу импресиониран од развојот на новите паметни уреди, што е резултат. Иако лидерите на пазарот не беа во можност да се притисат, продажбата на Huawei беше далеку зад поголемите играчи на пазарот во првата половина од годината. Со ова, сепак, може да се зајакне само ако производите се добри и тоа е она што го прави Huawei.


HUAWEI Почесниот бенд 4 Running Edition

Поевтината нараквица е специјално дизајнирана за работа. Интересно е што можеме да ги носиме не само нашите зглобови, туку и нашите чевли, и можеме да избереме помеѓу двата мода за мерење. Освен вообичаените функции, како што се следење на сонот и мерење на пулсот, можете да користите магии за да ви помогнете поефикасно да работите. вграден шест начин сензор ја следи ритамот на чекорите, подножјето основа на моќ и агол на ногата, кој е способен за анализирање и да се дадат препораки за правилно движење.

HUAWEI чест бенд 4 работи издание паметни нараквици црвени 20180912095602452

Нараквица е исто така водоотпорна за притисокот на бар 5, така што можеме да го нурнеме до 50 метри. Производителот, исто така, обрнува внимание на тоа да не мора да ја згусне нараквицата. Инсталиран е AMOLED дисплеј, кој ја одржува потрошувачката на ниско ниво, давајќи типична употреба на 14 денови со полнење и време на подготвеност за 21 ден. Нараквица е достапна во пет различни модерни бои, па и дами и господа, исто така, може да го носат.

HUAWEI чест бенд 4 работи издание паметни нараквици црвени 20180912095603289

Дистрибутерот нуди купон за нашите читатели посебно за оваа акција. Со оваа нараквица цената е 23,99, а за оваа цена a hoc.hu1 можете да го користите купонот тука: Huawei Honor Band 4 работи во издание


HUAWEI чест бенд 4 нараквица

geekbuying HUAWEI чест бенд 4 паметни нараквици црна 616004

Најскапата нараквица на Huawei знае седум различни спортови. Се разбира, ги добиваме сите основни функции тука, но поголемиот 0,95 colos AMOLED екран може да прикаже многу повеќе податоци. Оваа нараквица е исто така водоотпорна на бар 5, но оваа способност ја користи и производителот. Со вградениот 6 сензор, можете, на пример, да препознаете кој спорт го правите, па дури и да разликувате различни видови пливање.

geekbuying HUAWEI чест бенд 4 паметни нараквици црна 616005

Оваа нараквица исто така е достапна на забава која нашите ексклузивни читатели ги добиваат. Huawei Honor Band 4 a hoc.hu2 со купонски код за 43,99 долари тука: Huawei Honor Band 4