person_outline
Барај

Вие ќе бидете изненадени од тоа што на NO.1 F3 Sport се прашува за неговата цена

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Вие ќе бидете изненадени од тоа што на NO.1 F3 Sport се прашува за неговата цена - 4.8 надвор од 5 врз основа на 13 гласови

Ракавиот часовник NO.1 F3 Sport е специјално дизајниран за оние кои се активни во животот. Станете аматерски или спортски атлет, ќе бидете среќни за оваа лекција.

NO.1 F3 Спорт паметни

NO.1 F3 Sport е вистински сеопфатно. Бројот се сеќава на старите дигитални лекции, но неговото знаење не запира на алармот и на седумте мелодии.

NO.1 F3 спортски рачен часовник 1

Ајде да видиме што е ова решение за Dialog DA14580! Пресметајте ги преземените чекори, преостанатото растојание. Погледнете ја надворешната температура и кажете колку сте високи при качување. Функцијата стоперката е неоспорна, се разбира, исто така го покажува времето. Разбудете ако сакате, нежно, со нежни вибрации, нежно, како што треба.

NO.1 F3 спортски рачен часовник 2

Можете да го поставите временски предупредување неа, но, исто така, предупредува автоматски кога на дојдовен повик или порака дојде преку СМС или Фејсбук, Скајп, Твитер, WhatsApp или апликации од еден од Wech. Одам на нејзиниот посебен црвена точка, тоа ќе се листа не само бројот на дојдовен повик, но името на повикувачот, се разбира, само ако телефонот е поставен карактери. Ако веќе сте на телефонот, ќе можете да ја користите Bluetooth 4.0 конекцијата со вашиот мобилен телефон.

NO.1 F3 спортски рачен часовник 3

NO.1 F3 Sport има водоотпорен, IP68 стандард за усогласеност. На часовникот со дисплејот 1,1 инчи, исто така, има изненадувачки долго време на мирување. Вградениот 240 mAh батерија и батерија пар на копчето-2032 365 обезбедува ден, па круг една година чекање време. Ако часовникот не бил освоен досега, не заборавајте дека изгледа многу добро, бидејќи се појавува на сликите во четири различни бои.

NO.1 F3 спортски рачен часовник 4

Ако не сум го напишал во насловот, сега би можел да напишам дека цената останува до крај, но тоа е она што јас го пишувам, таткото на знаење е повторување. NO.1 F3 Sport сега е достапен по воведната цена на 24,89 долари, односно под 7000 HUF, во воведни активности. Официјалниот изглед на часовникот и датумот на почеток на испораката е јули 25.

Повеќе слики, информации и купување на: NO1 F3 Спортски Smartwatch

мислења

Стрип
Јас го купив само за две работи. Поради мерење на висина и оддалеченост на камерата. Со 2 / 1, јас веќе велам дека не го добивате тоа многу. Во областа на 2-3000 ft веќе добивате нешто што исто така го мери крвниот притисок, пулсот и крвниот кислород. Исто така го ставив крвниот притисок заедно и разликата е занемарлива. 7-10.000, треба да ги знаете вашите фотографии ...
Значи ова е лош прием.
s3nki
Цитат - Стрип:
Ги читам описи, но за жал не на ХС.
Ова е мазен часовник кој (можеби) ги попречува стапките. - Иако се сомневам дека не е од телефонот. -
Висината е неточно, податоците се пренесуваат преку телефонската апликација. (Тестирано со разликата во нивото на 1014m.)
Вашиот воздушен притисок е исто така неточно.
УВ мерењата исто така се засноваат на мелење.
Звукот е премногу мек за да има смисла, без разлика дали е во удар или во повик за будење.

Тоа би било премногу добро за толку многу пари. :(
Стрип
Ги читам описи, но за жал не на ХС.
Ова е мазен часовник кој (можеби) ги попречува стапките. - Иако се сомневам дека не е од телефонот. -
Висината е неточно, податоците се пренесуваат преку телефонската апликација. (Тестирано со разликата во нивото на 1014m.)
Вашиот воздушен притисок е исто така неточно.
УВ мерењата исто така се засноваат на мелење.
Звукот е премногу мек за да има смисла, без разлика дали е во удар или во повик за будење.
s3nki
Цитат - Foghorn:
Ова е прилагодлив внес на текст ... :o : -?

Цитат - Foghorn:
Да, ова е главниот проблем со мене, исто така. Кога го направив, одговорот на Џон беше хардвер, не може да го промени. Јас не разбирам ... Сега 5000 Q & Q е на моите раце, може да се слушне секој сигнал на животната средина. Ја променив елементи биле F1 часа, изградбата на конвенционалните пиезо-диск, иако големината на било кој друг (F2-3) се слуша. Не ја завиткајте круната, мојот син е во раката. Неповратна, само залепени, не се достапни од надвор ...

Па, тоа е прилично добар часовник. :) Па, ајде да кажеме дека има само еден изговор, цената. 100 делфинот Xiaomi часовник барем не ги произведува овие. Велат дека нема да сигнализира, за среќа, но вибрира доста силно.
Foghorn
Ова е прилагодлив внес на текст ... :o : -?
Foghorn
Да, ова е главниот проблем со мене, исто така. Кога го направив, одговорот на Џон беше хардвер, не може да го промени. Јас не разбирам ... Сега 5000 Q & Q е на моите раце, може да се слушне секој сигнал на животната средина. Ја променив елементи биле F1 часа, изградбата на конвенционалните пиезо-диск, иако големината на било кој друг (F2-3) се слуша. Не ја завиткајте круната, мојот син е во раката. Неповратна, само залепени, не се достапни од надвор ...
Attilio
Сето ова е вистина и јас разбирам. Јас сум толку очаен, бидејќи мислев дека ја најдов вистината. Некои се обидувам и не видов еден во сонцето. Тоа е она што го гледам, но што ако не го чујам звукот во надворешниот шум, во капут ...
Foghorn
+1
За жал, дури и ако cr2032 елементот оди во F3.

Верзијата на GPS е ветувачка:
http://en.001phone.cn/no-1-f5-gps-smartwatch-band-html
Foghorn
Цитат - s3nki:

За жал, во многу случаи, ние можеме да работиме само од соопштенија за печатот кога се појавува производ, и тој опишува многу работи. За жал, описи на кинески производи се во многу случаи нецелосни, машините се преведени од кинески на англиски или едноставно препишуваат опис на друг производ со повеќе или помалку успех. Добро е што ако една компанија почне, тие ќе имаат енергија барем подоцна за да произведат нормални описи и материјали за печатење, но се додека тие се мали, тоа е случај.

Вие сте апсолутно во право и ви благодариме за причината за овој вид опис!
Јас особено ги сакам нивните евтини кинески gadgets. Во моментов го користам мојот тапан 1, часовник 2 и некои телефони од Кина, планирам поголем барабан и компоненти во првата половина од годината.

Мислам дека пишував дека овој часовник е ист со F2, но има разлики во фирмверот. Опис на F2 може да се најде на мрежата.
s3nki
+1
Цитат - Атилио:
Јас сум ме чуди соло поврзани со недостатокот на вибрации на владата. Исто така, несреќно е што името на повикот не е напишано. Не можам да ја најдам функцијата на ротациониот прстен за прилагодување насекаде. Помогни ми!

За жал, во многу случаи, ние можеме да работиме само од соопштенија за печатот кога се појавува производ, и тој опишува многу работи. За жал, описи на кинески производи се во многу случаи нецелосни, машините се преведени од кинески на англиски или едноставно препишуваат опис на друг производ со повеќе или помалку успех. Добро е што ако една компанија почне, тие ќе имаат енергија барем подоцна за да произведат нормални описи и материјали за печатење, но се додека тие се мали, тоа е случај.

Знам дека не е утешно, но најдобро можете да направите е ако не го продадете. Работите доаѓаат од Кина по пазарна цена, дури еден час може да се даде со многу минимална загуба, на пример. вибрациите недостасуваат од него. Вие дури и не мора да победите никого. Нарачав многу од надвор, видов многу интересни работи, но досега ништо не ме остави на мојот врат, не ги вчитам фиоките со многу гаџети, стана господар на сè.