person_outline
Барај

Ленобниот паметен часовник добива вистински оценки

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Ленобниот паметен часовник добива вистински оценки - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Необично, но сепак разумно решение за пополнување на пазарниот јаз.

Леново Гледајте 9 Wristband 1

NO.1 F7 - Ремени со GPS и долг работен век

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
NO.1 F7 - Ремени со GPS и долг работен век - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Приказот на часовникот NO.1 сè уште е тивок, но часовникот станува попаметен!

 3 5 780x405

[Флеш продажба] Пулс, монитор за крвен притисок и GPS во рачниот часовник

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Овој паметен телефон има два часа полнење на 150 ден во мирување

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Од оваа 3 паметна нараквица сигурно ќе најдете нешто за себе!

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Исто така, прикажуваме интересни парчиња од неколку категории.