Барај

Практичен, лесен за користење читач на е-книги од WayteQ

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
WayteQ Europe Ltd. го проширува својот асортиман на производи. Новиот мултимедијален уред е насочен кон корисниците кои бараат читање.

Пазарот, најновите поттикне е-книга читателите, dizzying цена!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Амазон поттикне пожар по објавувањето, исто така, направи уште една голема најава. Ослободен, бидејќи на екран осетлив на допир поттикне допир и поттикне е-книга читателот ажурирани.

Амазон поттикне-настан

Е друга револуција во новинарството?

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Вообичаено е тоа што луѓето читаат помалку, па помалку и помалку списанија и книги. Сепак, може ли повторно да се запишам на весникот за појадок?

Друга револуција во читањето весници

Соларниот читач на е-книги од LG

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
Делото сè уште не е комерцијално зрело, но најверојатно ќе биде некое време.

Во LG, тие изгледа дека мислат дека вреди да се инвестира во пазарот на читачи на е-книги. Ова е засилено со фактот дека тие воведоа читач опремен со соларни панели. Вкупната маса на уредот е само 0,7 20 cm дебелина грама. На LG призна потребата да се биде член на еден ден е доволно за да работат на читателот, бидејќи екранот со e-мастило е сосема задоволен со малку енергија. Поголема потрошувачка е само кога јазичињата се префрлени. Сепак, се чини дека струјата уште трошат многу со цел за единицата да профункционира соларни алтернатива, па на ефикасноста на екранот е, наводно, со надеж дека ќе се подобри во наредните години 12 проценти. Ако навистина успеете да ги подобрите перформансите, сите пречки може да се избегнат од соларни панели.

Соларниот читач на е-книги од LG

Предред третата генерација поттикне

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
Проблемите на популарната е-читач чини да се реши, бидејќи не можеме да се предава на поттикне, но може да биде доделен на WiFi или WiFi + 3G верзии.

нов екран поттикне Е-мастило (6 продолжи да инчи) подобрен контраст 50% до 15% поголема осветленост, на насловната страница е 21% пониска во споредба со неговиот претходник. Двојно да го зголеми просторот за складирање се добиени, што е нов WebKit-базиран browser, подобрена PDF читач, нови фонтови се. Страниците се прибл. 20% го прикажува новиот модел побрзо.

 

Предред третата генерација поттикне

Kindle 139 е достапен само со WiFi, додека моделот WiFi / 3G доаѓа во $ 189. Првиот е достапен само во графитни бои, додека поскапата верзија е достапна во бела боја. Уредите се доставуваат до куќата на август 27.