Барај

Blackview A5 - Quad Core паметен телефон за 16 за илјадници форинти

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Ние не можеме да чекаме толку многу пари, но околу една година и пол годишно, на сличен начин направен уред беше на располагање на домашни даватели на услуги над илјада 25 со 2 година лојалност. Покрај тоа, се разбира, ние зборуваме за давател на услуги за мобилни телефони, додека таа е независна.

Ажурирано Android Opera

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Во Chromium 32 базирани Opera browsers, откривањето и прибирањето на историјата беа попаметни, но, се разбира, беа направени голем број поправени грешки. Вториот значи дека нема повеќе корумпирани битмапи во Андроид KitKat, страницата за воведување се подобрила на уредите на Motorola Xoom и таканареченото "Action Bar" однесување станало повеќе консолидирано во режим на цел екран.Опера логото

Ако вашиот телефон не е компатибилен со најновата верзија, ќе ви остане со стариот Opera Mobile Classic.

Андроид KitKat ... порака на октомври 28

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Google и Нестле ја објавуваат новата Android 4.4 верзија на KitKat во заедничка кампања. Долго време, беше невозможно да се знае датумот на пуштањето, но сега Твитер остави многу траги од кои можеме да го откриеме времето за почеток.

Google за Android-L-255801 1-

Дали барате трговија со луѓе? Еве помош!

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Националната локација за тутун "Каде е трговија" е најголемата и најточна апликација за примена на аеродроми а Во Google Play и а веб-, кој ги вклучува сите национални продавници за тутун, освен за два дела.пушењето

Апликација за пријавување на поплави

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

ЕСРИ Унгарија, водечки развивач на системи за геопросторни решенија, развиен во соработка со Националниот директорат за вода (ОВФ), за да развие апликација за поддршка на контрола на поплави и официјални информации од јавен карактер.Arviz 2013_terkep-785708