Барај

Од каде доаѓаат паметните телефони?

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Не толку смело, или поточно, јас не ја напишав оваа титула со најголема убеденост, но мислам дека ова е најевтиниот смартфон кој веќе има минимум.